❤Prada 1BG740 Tessuto Impuntu Quilted Bag-Nero❤️ Size: 31L x 23H x 17D cm iwantbags: RM3190 only~ Ready Stock, ETA 2-3days. For orders & inquiries: Email: iwantbags.orders@gmail.com Boutique: F29, 1st Flr Centrepoint BU www.iwantbags.net www.iwantbags.blogspot.com www.iwantvintage.blogspot.com *All pics credited to google search & Feelway* #prada #readystock #brandnew #aunthentic #original #iwantbags
0 0
・ いよいよ明日です✴︎ 中津川 つけち全国レディースクラフトフェアー ・ 新作、少し前の作品、新しく追加したaccessory達を沢山持って行きます❤︎ ・ petits pois の出店ブースは75になります✴︎【正面入り口入って一番右端 ローソン側】 ・ 10時〜16時までお待ちしています✴︎ ・ 付知では2回目となります。また新しい出会いがあるといーな😍 ・ またpetits poisスタンプ付きフライヤーお持ちの方、購入の際に是非提示してください❤︎ ・ 明日雨はギリギリ大丈夫そうな天気予報でした☁️😆 ・ ご来場お待ちしています✨🙇 ・ #新作#秋冬デザイン#ムービー#movie#accessory#design#art#woodaccessory#jewelry#tassel#ベロア#ベロアアクセサリー#タッセル#ベロア素材#本日のコーデ#お出かけコーデ#タッセル#フカフカ#スクエア#結婚式#marché#お気に入り#original#付知#accessorymovie#中津川#下呂#イベント#アレンジ#petitspois
0 0
✖MIDNIGHT BLOSSOM✖ . Je fais un appel aux hommes à l'approche des fêtes... Oui les femmes aiment les bijoux❤ Petit papa Noël si tu m'entends 😂 Voici mon dernier coup de coeur de la Fall Glam Pop-up et pas des moindres @midnightblossomjewel ❤ Leurs bijoux sont d'une délicatesse et tellement mignons 😘😍 . #jewelry #present #bracelet #cute #beautiful #love #blossom #addict #accessorize #look #shopping #event #style #designer #blo#blogger/a> #blogger #picoftheday #creation #original #glampopup #fallglampopup #modreamaker #vapiano #the_expat_magazine #glampopupsquad #glampopupbloggersquad #bombombijoux
0 0
This Sunday at 5pm (Adelaide time) I will be singing an unheard original song AND writing a song with all of you LIVE on Facebook!! This is as a massive thank you to everyone who bought tickets for the shows on my Shadows Tour during my last live video. The page is www.facebook.com/rachaeleahcar 👌 - MORE COOL NEWS!! You may know I’m an SA local (here I am at the famous Mall’s Balls in Rundle Mall). On the 18th of Feb 2018, I have been given the opportunity to carry the Queen's Baton as it travels around Australia, with a message from the Queen herself inside, on day 55 of its 100-day journey to the Opening Ceremony of the XXI Commonwealth Games in the Gold Coast, April 2018. This baton, currently being carried through Kuala Lumpur, will have travelled around the world by the time it gets to me. All the thousands of people who will carry it before and after me have their own unique story and I’m so honoured to be a part of it... Thank you so much to the person who thought my story was worthy of a nomination ❤️ - If you want to watch me walk 200m with the baton, I’ll be heading through Glenelg SA on the 18th of Feb! I’ll post more details closer to the time! - #commonwealthgames #australia #goldcoast #baton #honoured #happy #livevideo #video #singer #original #songwriter #performance #mallsballs
1 0
Ada yang tanya bella pakai skincare ape sebab kulit muka helok jek + pinky walaupon muka tak tepek bedak @ krim (before)..Bella ni pon bukan jenis kaki makeup..Bedak pon memang tak pakailah😂 sebab tak suka kulit sensetif😅.Pic AFTER tu pon just pakai FOUNDATION 1MMF sahaja tak ada tepek bedak langsung.Sebab tu tak nampak sangat berbeza pakai fd dengan tak😂😂😂😂😜(jimat nyah oi ni zaman N semua kena kira😂) Bella muka pakai DNARS jek memang dah lama lebih 5tahun..Sejak kulit dah ok bella just pakai krim siang dnars jek.😂.dah x pakai full set sebab dah malass😂😜 Selain DNARS bella ada makan supplements GLUTACAPS untuk kulit nampak lagi pinky tau😉 jadi tak payah pakai krim / bedak dekat muka pon nampak helok jek uolss Memang JERAWAT pon susah nak muncul kalau makan GLUTACAPS ni tau..Paling best GLUTACAPS ni mencerahkan kulit 1badan kita sekali..Kesan parut pon akan pudar bila makan GLUTACAPS ni..😍 Yang penting makan GLUTACAPS & pakai DNARS atau apa2 skincare memang kena BERSABAR,KONSISTEN & BERKORBAN duit untuk nampak CANTIK + GLOWING😉 Jangan la baru pakai seminggu tak nampak kesan dah tukar lain..Kalau macam tu sampai ke zaman tok kadok hang pon tak berubah nyah oiii😂 ingat BERSABAR......😍😉 Bella jual bella guna😉 Harga TERMURAH DARI PASARAN bella bagi uolss tau + FREE GIFT lagi😉 #dnars #dnarsskincare #glutacaps #glutacapsmurah #original #skincare #supplements #cosmetics #kosmetikviraltermurah #pemborongmalaysia #bellaventurebeautyconsultant #bellatrend #putih #putihgebu #glowing #pinky #batupahatjohor #trustedsellers #love #fol#followollow #follow #followme
1 0
Original Charles and Keith Black Green Sling Bag TB IDR 425k 💯% original . . #onl#neshopmedan # #original #zara #pedro #topshop #charlesandkeith
0 0
Kode : BAGPACK AMERICAN ARMY Harga : 280.000 Free sticker Ada tempat sepatu & laptop . Order? Ketik Nama Lengkap : Alamat Lengkap : ( Kecamatan-Kabupaten-Provinsi ) No.Hp : Kode Produk : Size : Kirim Ke ( salah satu ) Wa : 087838593000 LINE id : @@kickchickcloth ( pakai "@" ya ) . #kickchickday #kickchickstore #kickchickcloth #kickchickcatalogue #kickchickreadystock #distrojogja #clo#clothingjogja #explorejogja #infojogja #bagpack #clothingindonesia #clothingjogja #clothingbisnis #original
2 0
❤Prada 1BG253 Tessuto Shopping Tote-Nero❤️ Size approx: 47(L) x 30(H) x 15(W)cm iwantbags: RM3390 only~ Ready Stock, ETA 2-3days. For orders & inquiries: Email: iwantbags.orders@gmail.com Boutique: F29, 1st Flr Centrepoint BU www.iwantbags.net www.iwantbags.blogspot.com www.iwantvintage.blogspot.com *All pics credited to google search & Feelway* #prada #readystock #brandnew #aunthentic #original #iwantbags
0 0
SAMSUNG J7 CORE: PENERUS KESUKSESAN SAMSUNG GALAXY J7 2016 masih pakai SAMSUNG J7 2016? ayo upgrade hp mu sekarang pakai SAMSUNG GALAXY J7 CORE biar makin up to date! SAMSUNG GALAXY J7 CORE memiliki panel layar Super AMOLED resolusi HD yang mampu hadirkan akurasi warna tepat dan terlihat tajam, proses kerjanya didukung prosesor Octa Core + RAM 2GB. spesifikasi: layar Super AMOLED 5.5 inchi resolusi HD • prosesor Octa Core clock speed 1.6GHz • RAM 2GB • ROM 16GB • dukungan memori eksternal • kamera utama 13MP • rekam video kwalitas Full HD dapatkan hp impianmu di RADJA PONSEL. Cash ataupun Kredit, bisa!! informasi dan pemesanan: 📌WhatsApp: 0811 5565 16 📌Line: radjaponsel ------------------------------- Website: www.radjaponsel.com ------------------------------- 🆗RADJA PONSEL 1: jl.imam bonjol no.9 samarinda 🆗RADJA PONSEL 2: jl.lambung mangkurat no.9 samarinda 🆗RADJA PONSEL 3: jl.imam bonjol no.12 samarinda #RadjaPonsel #RadjaPonselSmd #VisitRadjaPonsel #Samarinda #Nyaman #Harga #Terbaik #FollowMe #promo #Core #ReadyStock #Excellent #Partner #original #new #baru #cicilan #kredit #angsuran #samsung #NewRelease #likeit #shareit
1 0