Melacep Luminous System 💋 . . Hari ni saya nak share pasal products ni. Nak cerah flawless macam orang korea? Nak pudarkan jeragat? Nak muka cerah dan sekata secara sihatkan kulit? Jom pakai melacep plus dari mary kay. . . Product ni memang popular ddkat Korea. Masa launch, dalam masa 2 weeks saja dah out of stock 😱 . Satu satu nya produk mary kay yang diperbuat di Korea dengan menggunakkan teknologi canggih di sana. . Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah seperti: ✔Kulit gelap ✔Selalu sunburn ✔Kulit kusam takde seri ✔Parut jerawat ✔Jeragat/Bintik Hitam ✔Tona kulit tak sekata . . Jom dapat kan the best Skincare ini sekarang kalau nak kulit cerah berseri! Confirm puas hati! . . Pssst... stock Melacep ni sangat laju habis tau, baik cepat! 🙈 Love, Miza | +60 13 689 4962 MK IBC #setmelacepplus #melacepultimatecream #melacepplusmarykay #ultimatecream #ultimatecreammelacep #ultimateserum #serummelacep #cerahsecaraperlahan #cerahsekata #ajimaura #terapiinstagram #neelofa #naturalbeauty #neutral #vivyyusof #dior #deobodyspritzer #avon #mac #skii #mar#marykaymalaysia #marykay
0 0
Make up Finishing Spray 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 Fakta: Finishing spray perlu ntok mengekalkn muka& make up sentse segar sepanjang hari 😘😘 . 👉Tahan selama 16jam! 👉Kulit bole bernafas sepenuhnya 👉Sesuai semua jenis kulit 👉Penanggalan semudah pemakaian 👉Mengekalkan kesegaran yg lama. Cara pakai: 👉Goncangkan botol & spray 2kali dlm bentuk X & T pada muka. 👉Tahan lama: 4-5bulan. . berminat? whatsapp, 013-3832025, munirah, MARY KAY Beauty Consultant. . #finishingspray #marykay #marykaygombak #marykayuia #coduiagombak #jomcantik
0 0
Bora bora ....pq o dia tá pequeno 🤗 E o ☕️ hoje é juntinhos com minhas queridas Clientes💖 #marykay #mklove #trabalhar com prazer
2 0
#postandoatrasado #dedomingo Obrigada, Sonia, pela oportunidade. Fui pra te fazer um agrado e saí cheia de mimos. Me senti muito acolhida 💗 Sem contar no arraso da make! #antesedepois #marykay #maquiagem #makeup #amomaquiagem #enriquecendovidas #linhatimewise #basemattemarykay #batommattemarykay #mascaralashintensity #façamesentirimportante
3 0
Não se Limite. Muitas Pessoas se Limitam ao que elas acham que podem fazer. Você pode ir tão longe quanto sua mente permite. O que você acredita, lembre-se, você pode alcançar. BOM DIAAAAAA😉 MARY KAY ASH #goodmorning #marykay #marykaybrasil #escolhimarykay
3 0
#BomDia 🌞 Olho esfumado neutro 🔝😍 Pra arrasar!!👏🏼👏🏼 Com as três cores coringas de sombras da Mary Kay (#Cinabar, #Cristaline e #Coal) #TerçaFeira #MaryKay #MaryKayBrasil #OlhoEsfumado #Amo #Love #Make 😍❣️
1 0
Todas odiamos las bolsas, a que sí? 😱 Y tú, tienes bolsas? Te levantas, sobretodo, por la mañana con los #párpados y zona del contorno de #ojos hinchada? Si es así, presiona unos segundos sobre ellas, y si inmediatamente vuelven a su sitio, tu problema/complejo puede desaparecer ya que son de agua y para eso tenemos un fantástico y efectivo tratamiento. En caso contrario, estas serán de grasa y tendrás que acudir a un cirujano si quieres retirarlas definitivamente de tu rostro. ⚠Las bolsas nos provocan tener un aspecto de agotamiento, se crean a causa de la acumulación de líquido bajo los ojos. Causado por no dormir las horas aconsejadas (7-8), estrés, retención de líquidos y alergias, entre otras. El Gel Reparador para Contorno de ojos Indulge contiene extracto de pepino (tonificante, relajante y anti inflamatorio) y extracto de rosa marina, a más de té blanco (el té de la belleza), verde (antioxidante) y amarillo (calmante). Puede usarse por la mañana y por la noche o como mascarilla antes de acostarte. Se puede poner en el refrigerador para que esté aún más fresco y haga más efecto. Notarás una sensación de maravilloso frescor y calma al aplicarlo, y tus bolsas iran desapareciendo día tras día. 100% GARANTIA DE SATISFACCIÓN #GelReparadorContornoDeOjos#GelReparadorOjos#AntiBolsas#MaryKay#ConsultoraDeBelleza#ConsejosDeBelleza#Cuidate#YoTeEnseño#OjosPerfectos
0 0
Sedikit Info Mengenai Mary Kay . 🌸Ditubuhkan pada 13 September 1963 oleh Mary Kay Ash ketika beliau berumur 45 tahun . 🌸Ibu pejabat bertaraf dunia Mary Kay Inc terletak di Dallas, Texas . 🌸Salah satu syarikat kosmetik terbesar di dunia . 🧝🏻‍♀️Lebih 3 juta Perunding Kecantikkan Bebas di seluruh 38 buah negara di dunia . 🧝🏻‍♀️Lebih 600 wanita seluruh dunia menjadi Pengarah Jualan Nasional Bebas, status tertinggi dlm kerjaya Mary Kay . 🖤Mary menjalankan lebih 500, 000 ujian utk memastikan produk Mary Kay memenuhi piawaian kualiti, keselamatan dan prestasi yg tinggi . 🖤Mary Kay Inc (US) tidak menjalankan ujian produknya ke atas haiwan 🐭 . 🖤Mary Kay Inc membangun, menguji, mengilang dan membungkus kebanyakkan produknya sendiri di kilangnya yg tercanggih di A.S, China etc . 👩 Mary Kay Ash mendapat banyak anugerah berprestij dan diiktiraf sebagai 'Usahawan Wanita Yang Terunggul' di dalam sejarah Amerika. . 💞 Misi Mary Kay ialah MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA . 💌 Mary Kay mempunyai 4 nilai teras: . 1) GO GIVE 💖 Perniagaan Mary Kay di asaskan pd prinsip GO GIVE, iaitu membantu orang lain tanpa mengharapkan balasan . 2) GOLDEN RULE 💖 Mary Kay percaya kpd 'GOLDEN RULE ' iaitu 'Layanilah orang lain sepertimana anda ingin dilayani' . 3) BUAT ORANG LAIN BERASA PENTING 💖 Percaya pada usaha membuatkan orang lain berasa penting . 4) KEUTAMAAN YANG BETUL & KESEIMBANGAN DALAM HIDUP 💖 TUHAN di tempat PERTAMA 💖 KELUARGA di tempat KEDUA 💖 KERJAYA di tempat KETIGA . Hebat company ini yang telah memberi kita Platform untuk kita membina kerjaya sekaligus kita mencapai Impian di dalam kehidupan ini . Nor 0165096112 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykay #marykaykl #marykaykualalumpur #marykaykepong #marykaygombak #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybtcaves #marykayselayang #marykaydamansara #marykaydamamsara #marykaysegambut #marykaymalaysia #marykayklcc #marykayoneutama #marykayikea #ubatjerawat #krimjerawat #masalahkulit #peluangkerjaya #kerjasendiri #sideincome #kerjasampingan #kulitsihat #botanicaleffectmarykay #botanicalproducts #perundingkecantikan #beautyconsultant #modalsikit
1 0
Друзья ,часто спрашиваете о вечерних вебинарах,на 1.5-2часа🤩 Мы сделали спецвебинары по вашим заказам!! ✅Все об уходовом декоративной косметики в профессиональном нанесении ✅разобрать каждый косметический продукт ✅особенность профессионального нанесения ,бытового декора ✅тренды в макияже 2018 И много разных тем на выбор ,с результатом для бизнеса !🌍Вы и ваша команда !Создаете «кожу класса люкс»🤩Все о темах ,стоимости и ваших запросах подробно 📲+79873225855(WhatsApp )пишите👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
2 1
Мой ❤❤❤❤ Один спонж — на все случаи жизни. Такое возможно? Конечно! Мастхэв любого визажиста, незаменимый помощник для нанесения по-настоящему идеального тона и не только... Все еще растушевываете средства пальцами? Ваш образ достоин большего!‼ 🌟Острый кончик поможет добраться до таких труднодоступных мест, как крылья носа или внутренние уголки глаз. 🌟Хорошо смочите спонж и отожмите лишнюю воду. При помощи влажного спонжа возьмите немного вашего любимого средства с руки или из палетки и растушуйте на желаемой области лица. Плоским краем спонжа наносите тональное средство на лицо промакивающими движениями. 🌟Завершающий штрих, необходимый шаг ухода — тональные средства. Они сделают кожу идеальной легко и быстро. И лучший из них, без сомнения, — СС крем, абсолютный фаворит. 🌟Избыток тонального средства или пудры? Пройдитесь сухим спонжем, чтобы удалить излишек средства. Для заказа тел. 📱066-30-77-330 Марина- Ваш консультант по Красоте. #маринаднепр #мерикей #косметикаднепр #косметикамерикей #marykay #мерикейукраина  #marykaydp
0 0
#MaryKay cambia tu vida!! Y tu rostro... Todavía no usaste las bases de maquillaje Mary Kay?? Mira el poder que tienen
0 0
Acts upon your DREAM!!! DONT wait!!! . . #motivation #selfreflection #marykay #dreambig #business #careeroppotunity
3 0
Hello Assalam 🌤🌤... Ada Good News!!!!! Kite nak buat sale ni sampai hujung bulan ni.. So Ceceepat grab sale ni tau.. SALE CNY SEBULAN ni.. Siapa cepat dia dapat.. Banyak design baru ni.. hehe whatsapp kiteww 0176829110 🎉🎉 ‼️‼️SALE SALE SALE‼️‼️ #Afiqahjual #kasutbaby #sayajual #sayajualbarangbudak #sayajualmurah #sayajualkasutmurah #sayajualbarangbaby #sayajualonline #sayajualmarykay #marykay #sayajualbarangmakeup #sayajualmakeup #marykaybestseller #sale #freepostage #sayajualboots #vanssneakerskids #vanssneakerskidsmurah
0 0
➡️Пока ты наблюдаешь, я разгребаю кучу заявок, которые могли бы уже быть твоими⬅️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Почему мы кайфуем от работы в нашей команде? Все просто 👇 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔥 Не надо закупать продукцию себе или на продажу 🔥 Не надо трястись и добивать баллы до 150 или 200 🔥 Не нужно 100500 страниц и спамить круглосуточно 🔥 Не звоним и не предлагаем друзьям 🔥 Можно без ИП ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🔊 Наши партнеры НЕ СЛИВАЮТСЯ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Сколько ты хочешь зарабатывать? 10.000 или 100.000? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Легко👆 🔥Получишь все методы работы и наслаждайся результатом 🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Пиши 👇 расскажу подробности @alsu_popova_ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
4 1
Batom Liquid Lips contém1g. Clique no link da BIO para acessar nossa loja virtual! 😘 ....... 💰Venha trabalhar conosco!💰 📲 Informações: (15)996383360 #maquiagem #make #bel#beleza #pro#produtos #contem1g #contem1gmagic #marketingmultinivel #mmn #vendadireta #cosmeticos #beleza #beauty #produtos #consultor #lider #carreira #sucesso #marykay #natura #jeunesse #hinode #eudora #lbel #oboticario
8 2
Большие и маленькие, брутальные и романтичные, неудержимые или спокойные — наши мужчины так или иначе требуют внимания😉 И, прежде чем требовать бриллианты, шубы и айфоны на 8 марта, уделите внимание своему мужчине, сделайте ему подарок к 23 февраля 🎁 Новый парфюм - самый проверенный и популярный вариант подарка, который будет напоминать о вас каждый раз, когда он им пользуется. А консультант по красоте Mary Kay 💗 , с радостью поможет вам в выборе! Не скупитесь на внимание, ведь это самое ценное в подарке мужчине!🤗 #beautylife32 #брянск #подарок #подарокмужчине #23февраля #подаркилюбимым #мужчины #парфюм #marykay #bryansk #деньзащитниковотечества #служуРоссии
1 0
У нас в гостях в прошлом сезоне была отважнейшая команда #MaryKay которая ну ничего(ну почти ничего😜) не побоялась! Отличный корпоратив провести можно у нас на #дикийзападвитебск
1 0
O que se faz na segunda????? Atendimento das minhas modelos lindas do meu Portfólio 2018 💕💕💕💕 Quer fazer parte tb???? Me chama que agendamos 😉😉😉 #amoquefaço #marykay #portfólio2018 #enriquecervidas
2 0
Fevereiro é o momento certo para você escolher Mary Kay e ter o seu Negócio Independente! Com a Promoção Escolha Premiada, você e eu temos a chance de ganhar, juntos, prêmios incríveis como viagens, smartphones, bicicletas elétricas e vale compras. Para participar, basta se tornar uma nova Consultora, e fazer um pedido de no mínimo 600 pontos até 28/02/18 e pronto! Nós dois recebemos um número da sorte para participarmos desse sorteio e podemos ganhar o mesmo prêmio. Não é o máximo? O sorteio acontecerá no dia 9/3/2018. Confira as regras completas da promoção em: www.escolhapremiadamarykay.com.br
4 1
Ось так, бюті - блендер, готовий до використання. Ваш тон буде нанесений ідеально! Компанія Mary Kay випустила цей чудо спонж чорного кольору, для професійного використання! #marykay #консультантзкраси #@sholtsviktoria
3 0
Für jeden Hauttyp die richtige Maske 🎀💕 Lass uns gemeinsam Deine Maske finden. Schreibe mir dafür einfach eine PN oder kontaktiere mich über meine Webseite 🌸 _________________________________ #marykay #maske #maskenliebe #beauty #love #liebe #makeup #pflege #timewise #loveit #ladies #frauen #pretty #kohlemaske #clearproof
3 0
Кремов для рук много не бывает😆 С ароматом перечной мяты или зимней вишни? А Вы любите без запаха? Все есть в #marykay. Дома, на работе, в машине. Везде он должен быть рядом.🙌 Шикарный подарок, который скажет о Вашей любви и заботе. Кому подойдет такой подарок? 🌺Маме 🌺Свекрови 🌺Теще 🌺Бабушке 🌺Невестке 🌺Свахе 🌺Сестре 🌺Подруге 🌺Коллеге 🌺Доктору 🌺Куме 🌺Налоговому инспектору 🌺Учителю 🌺Соседке Сколько вешать в граммах?😂 #п#подаркирта #подарки #идеиподарков #мужчинамвпомощь #женщина #кремдлярук #нужность #спадлярук #marykaybelarus
7 0
. . . Kalau korang pernah menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia terlarang, pernah pakai produk tempatan....pernah juga pakai peeling produk dan juga pemutih (krim malam)...... . . Korang semua jangan risau....korang boleh je rawat semula kulit korang tu dengan TREATMENT SET FOR DRY SKIN ni......insyaallah.....usaha korang berbaloi sangat.....🤗🤗 . . TREATMENT SET FOR DRY SKIN ni... sememangnya amat sesuai bagi mereka yang mengalami masaalah kulit berjerawat & sensitif.....mempunyai kulit muka yang normal mahupun kering dan juga mengelupas.... . . Set treatment ini.... 👍 Cleanser Botanical Effect (formula 1 atau 2) 👍 Intense Moisturizer 👍 Liquid Foundation Luminous Cream . . . Sekiranya ada di antara korang yang berminat.....ada yang ingin bertanya lanjut mengenai set treatment ini....ataupun ada yang ingin bercerita mengenai masaalah kulit muka korang dan bertanyakan apa produk Mary Kay yang sesuai untuk masaalah korang......DONT BE SHY....sis sedia membantu dan consult korang secara percuma....PM & WhatsApp aje sis ye.... . . Beauty Consultant, Hamizah - 01110059778 . . #marykay#treatmentset#dryskin#breakout#jerawat#marykaymalaysia#cleanser#skincareroutine
1 0
Foundation Primer have been a secret weapon used by Professional Makeup Artist for years to give models and celebrities a flawless look. . . Applying Foundation Primer before Foundation liquid or CC Cream gives you a perfect "canvas" for your skin and helps keep foundation shades stay true, a big benefit since shades can shift throughout the day due to skin natural surface oil. . . Its also help reduce the appearance of large pores, skin looks healthier and firmer and also protect again UV with SPF15. Its oil and fragrance free and non comedogenic. . . Get a special price from me. PM me now 😊 #foundationprimer #flawlesslookingskin #loveit #mar#marykaycosmetics #marykaymalaysia #marykay #marykaysabah #marykaysabahmalaysia #marykaykotakinabalu #marykaybeautyconsultant #monairabairan #discoverwhatyoulovewithmarykay
1 0
O naszych mężczyznach również pamiętam! W końcu Ich święto przypada 10.03 😉 Z tej okazji mam dla Was dwie propozycje: 1. Zestaw MK MEN®, w którego skład wchodzą: - Przeciwzmarszczkowy Krem pod Oczy MK Men®* - Nawilżająca Emulsja Przedłużająca Młodość MK Men® SPF 30* - Pianka do Golenia MK Men®* - Chłodzący Żel po Goleniu MK Men®* - Żel do Mycia Twarzy MK Men®* (*produkt sprzedawany również poza zestawem) 2. Dowolny zapach wody kolońskiej (do wyboru: Domain®, MK High Intensity™, High Intensity Ocean™,High Intensity™ Sport, Velocity®, True Original™) Przy zakupie Zestawu lub Wody Kolońskiej - prezent niespodzianka <3 Zapraszam serdecznie, Karolina Kamińska Doradca ds. pielęgnacji i wizażu Mary Kay tel: 505-475-874 #marykay #marykaycosmetics #dzienmezczyzny #prezent #gift
1 0
. . . 🤔 Dah cuci muka belum tu korang?? . 🤔 Ada pakai MOISTURIZER x?? . . 😱 Apa??? korang hanya cuci muka sahaja??? MOISTURIZER TAK PAKAI???? . .Kalau korang hanya pakai CLEANSER sahaja bagi rutin harian korang....hurmmmm...tak ada gunanya juga....☹️☹️ . Kalau korang nak tahu....makin kerap korang cuci muka dalam sehari....makin kurang dan makin hilanglah lembapan semula jadi muka korang tu..... . . 😊 Nak tahu tak sebab apa??? . . Sebabnya... 👉 Kulit muka kita pH 5.4 - 5.9....sedangkan air paip yang kita gunakan pula pH 7.... . . Jadinya... 👉 Moisturizer tersangatlah penting untuk korang pakai sebaik sahaja selepas korang cuci muka.... 👉 Moisturizer mampu memberikan sekaligus membekalkan kelembapan yang diperlukan oleh kulit muka kita.... . . TimeWise Age-Fighting Moisturizer... 😍 Dirumus khas dengan sebatian HIMEKTAN ekslusif & juga ANTIOKSIDAN... 😍 MELINDUNGI kulit daripada radikal bebas supaya kulit kelihatan LICIN & BERSERI... 😍 KOMPLEKS BERPATEN di dalamnya bertindak mengurangkan GARIS HALUS & KEDUTAN... 😍 SEBATIAN HUMEKTAN membantu memastikan kulit sentiasa LEMBAP... . . . Jadinya....amatlah penting untuk korang pakai MOISTURIZER ye....😊😊 . sekiranya berminat ataupun ingin bertanya lebih lanjut..... . sis sedia membantu....🤗🤗🤗 . Beauty Consultant, Hamizah - 01110059778 . . . #marykay#marykaymalaysia#moisturizer#timewise#timewisemoisturizer#pelembap#cleanser#skincare
0 0
#produtosprontaentrega Remove suavemente a maquiagem dos olhos, inclusive a máscara à prova d'água, sem repuxar a pele delicada da região. A fórmula não deixa a sensação de oleosidade na pele. Clinicamente testado contra irritação da pele e alergias.Indicado para quem usa lentes de contato.Indicado para quem tem pele e olhos sensíveis.Hipoalergênico, isento de óleo e oftalmologicamente testado. #todatoda #make #beleza #marykay
4 0
Уверенный в себе мужчина всегда следит за своей кожей #подаркик23февраля #красота #парфюм #marykay #мэрикэйфеодосия
0 0
. . *TRUE DIMENSION LIPSTIC* . . Siapa dekat sini bibir dia mengelupas & kering bila pakai lipstick?? 🙋🏻🙋🏻🙋🏻 . Ruginya uols yg ada masalah dekat atas tu tak try truedimension ni by marykay ni. Cepat ² grab syg jgn biarkan bibir anda nampak mcm mayat hidup lagi dh. Biar terbeliak mata org tgk bibir uols bila pakai lipstick ni hokay 😧 . . Kelebihan TD Lipstick : . Memberikan kelembapan dan keselesaan berpanjangan pada bibir.... . Semua ni hasil gabungan bahan ² seperti : 👉 Sunflower Seed Oil. 👉 Jojoba. 👉 Mango Butter -Turut mengandungi bahan ² antiaging (Age-Defying Complex). . . Hasilnya : 💋Garisan halus pada bibir hilang 💋Bibir nampak mungil dan muda . . Code : 💄 Tangerine Pop. 💄 Wild About Pink. 💄 Citrus Flirt. 💄 First Blush. 💄 Rosette. 💄 Sizzling Red. 💄 Coral Bliss. 💄 Firecracker. 💄 Color me Coral. 💄 Natural Beaute 💄 Sassy Fuchsia. 💄 Pink Cherie. . . Berminat?? . Beauty Consultant, Hamizah - 01110059778 . . #marykay#marykaymalaysia#lipstick#truedimensions#makeup#cleanser#skincaremurah
2 0
Promocja z okazji Dnia Kobiet! Jeśli chciałabyś mieć taki niezbędnik w swojej kosmetyczce- mam rozwiązanie: Umów się ze mną na spotkanie i wybierz kolor szminki, rodzaj tuszu i odpowiedni odcień cudownego kremu CC, aby "nie kupować w ciemno" 😉 Jeśli nie masz czasu to nic straconego- pomogę Ci wybrać zdalnie odpowiednie dla Ciebie kosmetyki 😊 Lub... Pokaż tę promocję swojemu partnerowi/mężowi 😁 Zapraszam bardzo serdecznie! Karolina Kamińska Doradca ds. pielęgnacji i wizażu Mary Kay 505-475-874 #marykay #marykaycosmetics #dzienkobiet #prezent #gift
0 0
Уверенный в себе мужчина всегда следит за своей кожей #подаркик23февраля #красота #парфюм #marykay #мэрикэйфеодосия
1 0
¡Una actualización a pedir de boca! Ahora en MaryKay.es puedes comparar el mismo Lápiz de labios sobre distintos tonos de piel. 😍 Descúbrelo con tus tonos favoritos de Gel Semi-Mate®, Gel Semi-Shine®, True Dimensions®, True Dimensions® Sheer y Brillo de Labios NouriShine Plus®: Más información haciendo clic en la imagen. Y como siempre, si tienes alguna duda, no dudes en ponerte en contacto conmigo. #MaryKay #Belleza #AlmudenaCBI https://www.marykay.es/almu.rivera/es-es/tips-and-trends/makeup-tips/makeup-tips-lips/lip-color?=cid_FB_Trucos-Tendencias_Labios-tonos-formula_180216
1 0
Uma combinação perfeita pro seu look!!! Deo Colônia Upbeat + Brilho Nourishine Plus Au Naturel = arraso total! 🌻 #prontaentrega #marykay
3 1
Уверенный в себе мужчина всегда следит за своей кожей #подаркик23февраля #красота #парфюм #marykay #мэрикэйфеодосия
0 0
Уверенный в себе мужчина всегда следит за своей кожей #подаркик23февраля #красота #парфюм #marykay #мэрикэйфеодосия
0 0
LIQUID FOUNDATION MARY KAY 💁Korang ada jerawat? 💁Tak berani pakai foundation??? 💁Kulit berminyak? 💁Takut pakai foundation muka berminyak..meleleh..cair..bercapuk-capuk?. 👱Selalu sgt dengar ayat² ni👆👆. Jgn risau ok 😊😊. Mary Kay kan ada😊😊. 💗Foundation Mary Kay tak buat kulit brminyak 💗Ada pati lemon & timun untuk sejukkan kulit 💗Menjaga kesihatan kulit wajah 💗Tidak nenyumbat pori² 💗Non COMEDOGENIC 💗Sgt ringan tk beban kn kulit wajah bila pakai 💗Tutup garis² halus,kedutan dan cela 💗Ada vitamin E ,anti aging, anti oxidant 💗Tiada bahan kimia terlarang 💗Sgt jimat dan berbaloi hingga 7 bulan pemakaian pun tk abis lagi. Wanie #foundationterbaik #foundationuntukkulitberminyak #foundationuntukkulitkering #marykay #marykaypulaupinang #marykaybertam #marykaykepalabatas Wassap to 0174786002
1 0
Set your look for lasting beauty! Mary Kay Makeup Finishing Spray by Skindinavia gives the staying power to last up to 16 hours..woww kaannn 😉 Selesai je mekap, spray muka anda dengan Makeup Finishing Spray by Skindinavia ni dalam gerakan pangkah ❌ dan mekap anda akan tahan lama sepanjang hari 😍 Nak dapatkan untuk diri sendiri? Nak rasa mekap tahan lama? Cepat2 roger Aina okeyh 🙋 . Aina 💕 0136048035 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKay #MaryKayMy #MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKayKualaLumpur #MaryKaySelangor #MaryKayPuncakAlam #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #igshopmalaysia #instashopmalaysia #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #sayajual #jualan #bazarpaknil #trustedsellermalaysia #MKCareer #KerjayaMK #WanitaHebat #EnrichingWomensLives #Beautiful #Beauty #BeautyCare #Makeup #FinishingSpray #LongLasting
5 0
Look in previous video how it works... www.marykay.co.uk/eugenia #wri#wrinkleer #deep #wrinkle #filler #retinol #hyaluronicacid #builds #collagen #treatment #timewise #mar#marykayuk #marykay
1 0
Rahsia mendapatkan make up yang FLAWLESS.. 1. Moisturizer 2. Primer 3. Foundation TAPI ramai yang skip no 2 tu. Primer Foundation dari Mary Kay memang best. Dapat cover liang2 pori yang nampak ketara. Rahsia makeup tahan lama dan kekal cantik sepanjang hari, uols wajib ade benda ni 🌼 FOUNDATION PRIMER 🌼 🍇Digunakan sebagai BASE makeup. 🍇Solekan akan tahan lebih lama. 🍇Mempunyai vitamin dan melindungi kulit dari sinaran matahari. 🍇Mempunyai SPF15. 🍇Sesuai untuk semua jenis kulit. 🍇Membuat makeup lebih nampak clantik. 🍇Menutup pori & meratakan wajah. Siapa nak angkat tangan🙋🙋🙋 #marykay #marykayjohorbahru #marykaylarkin
1 0
Coffee. Check. Email. Check. Best beauty brushes ever. Check! My morning beauty routine just got transformed. #MyMKLife #MaryKay #romagearea #sayyes
1 0
Уверенный в себе мужчина всегда следит за своей кожей #подаркик23февраля #красота #парфюм #marykay #мэрикэйфеодосия
0 0
😎🎀 #marykay #makeup
25 0
[Mahav] [Iluminador] Quer um iluminador super pigmentado e com um preço super acessível? O Iluminador da Mahav deixa aquele glow incrível na sua make não deixando nada a desejar por esses iluminadores gringos. Por apenas R$20,00 ele pode ser seu. Para comprar o seu basta entrar em contato através do nosso whatsapp ou por mensagem via inbox/direct. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Produtos a pronta entrega - Aceitamos transferência bancária, boleto à vista, cartão de débito e crédito. - Entregamos no Grande ABC e em algumas regiões de São Paulo - Enviamos via correios para todo o Brasil. - Nosso whatsapp: 11 98855-8265
2 1
FLAWLESS FACE? Jom mulakan dengan tiga langkah mudah nie..🤗🤗🤗 MARY KAY FOUNDATION PRIMER GEL SPF15 💓 gel yg sangat ringan, dipakai sebelum mengunakan CC cream atau Foundation 💓 mengandungi spf 15 untuk perlindungan dari sinar UV 💓 menjadikan kulit wajah anda seperti canvas, dan ini memudahkan sessi make up. 💓 makeup nampak licin, flawless dan tahan lama 💓sangat sesuai utk kulit yang mudah berpeluh dan mereka yang melakukan aktiviti lasak. MARY KAY CC CREAM ❤ Melawan garis halus dan tanda penuaan. ❤ Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. ❤ Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15). ❤ Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. ❤ Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. ❤ Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. ❤ Mengurangkan kemerahan pada kulit. ❤ Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. 👍Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dengan Mary Kay Foundation yer.. 😘 MARY KAY TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🍂effect shining / flawless / glowing Berbaloi ke? Memang sangat berbaloi untuk miliki set ini kerana disamping memelihara kulit, wajah tak lah nampak terlalu pucat kerana masalah tona tak sekata dan yang penting sekali, anda tak akan kelihatan berbedak terlalu tebal atau salah pilih tona CC Cream kerana pakej ini disertakan dengan personal Beauty Consultant yang akan membimbing anda untuk membantu anda membuat pilihan.🤗🤗🤗 Ada promotion bulan nie.. jum grab ! 😘 ws tira ye.. link ada diatas 😘 #beautyconsultantmarykay #Marykay #lovemarykay #lovemk
2 0
Es lindo cuando llega el envío de Mary Kay! Y más si viene con regalos!!! 😀🔝🎁💖😉👌#productosmarykay #productosmk #regalosmarykay #mar#marykayenriquecevidas #marykayargentina #marykay
1 0
Llena de color este #Martes con #marykay en #Barrancabermeja 👑 se dueña de tu tiempo y amplía tus #ingresos 👑 Escríbeme !!!
1 1
Foundation primer Mary Kay ni kalau kita bg analoginya macam kita nak cat rumah lah. Sebelum nak cat warna warna menarik tu kita kena buat undercoat kan. Haaa, foundation primer Mary Kay ni ibarat undercoat tu. Bila pakai foundation primer, pakai plak foundation, kulit cantik je, smooth je. Sekarang tgh promo tau. Kalau nak cuba bagitau je jgn segan2 pm kite okay 😘 #marykay #bebeautiful #loveyourskin #ilovemarykay #CNYpromo
2 0
В преддверии 23 Февраля поговорим еще немного об уходе за кожей для мужчин, на этот раз устами beauty-блогера chokollat: «Знаете, что нужно любому мужчине? Уход за кожей! Мужчины стареют так же, как и женщины, а уговорить их на филлеры и ботокс очень сложно, и поэтому правильный уход для мужской кожи имеет особое значение Я решила выбрать средства марки @mkr@mkrussia ❤оформление продуктов меня покорило, а концепция марки и отзывы покупателей убедили, что пора познакомиться с @mkrussia ❤❤❤я выбрала в подарок 💝 крем для лица и крем для кожи вокруг глаз: ✨увлажняющий крем для лица создан специально для мужской кожи, которая более толстая и рыхлая, и потому нуждается в сильном увлажнении и питании. Крем борется со всеми признаками старения, а ещё он замечателен тем, что содержит #spf30 и защищает кожу любимого вами мужчины от фотостарения; ✨крем для кожи вокруг глаз не только борется с сухостью и морщинками, но и отлично снимает утренние отеки, осветляет круги и препятствует образованию мешков под глазами». 😎 Осталось всего несколько дней до главного мужского праздника! Девушки, жду вас за подарочками. От 500 рублей! Упаковка, доставка бесплатно! И от меня персонально для вас бонус) 📲 89194382650 Наталья, ваш персональный консультант по красоте. Я не подведу! #mar#marykayод #marykay #marykayrussia #длямужчин #formen #уходзакожей #23февраля #подарки #лучшийвыбор #длялюбимых #marykaybelgorod #мэрикей #мэрикейбелгород __________ #Beautenia #Бьютения #Белгород #89194382650
1 0
Linha botanical effects da Mary Kay, para pele jovem e sensível, com extratos naturais, uma linha completa pra iniciar o seu cuidado com a pele. #MaryKay #CuidadosComAPele #BotanicalEffects #ConsultoraDeBeleza
0 0
Я ,Евсеева Анастасия -Консультант по красоте Компании Mary Kay . Сегодня часто встречаю женщин,которые знают о продукции Мary Kay или пользовались ею . Вы задаёте мне много вопросов : А какой крем «под глаза»лучше)?А что нужно коже в моём возрасте или уже поздно?Зачем умываться утром? Анастасия,Вы теперь распространяете косметику ?а Как же Стоматология? или «Мастер Класс по Красоте...никогда не слышала🤔 ,а что это такое?» Давайте разберёмся ! Кто такой консультант по красоте компании MARY KAY? Это тот человек, который в курсе Всех Модных Тенденций и Трендов в мире красоты. • Консультант по Красоте МК поможет Вам создать новый образ, который будет с Вами постоянно. В нашу работу входит подбор и ОБУЧЕНИЕ оптимальной техники макияжа для повседневной и вечерней жизни. * Консультант по Красоте МК научит ВАС основам ухода за кожей лица и тела. Подберет вам оптимальные косметические средства для ежедневного использования,учитывая тип, индивидуальные особенности и потребности вашей кожи. * Консультант по Красоте МК поможет в подборе индивидуального парфюмерного гардероба. Ps:Девушки, запомните , пожалуйста 🙏🏻🦋нет никакого РАСПРОСТРАНИТЕЛЯ Mary Kay.Распространяют инфекции😷!Также, нет и продавцовMary Kay! Консультант по Красоте компании MK не стоит в магазине или за прилавком на рынке,не бегает с каталогами и не раздаёт листовки у супермаркетов. С любовью к Вам и Вашей Коже .Ваш консультант по Красоте Евсеева Анастасия . #красотаспасетмир#красотаимеетзначение #консультантпокрасоте#marykay#marykayrussia #marykayaltay
22 1
Присоединяйся к AVON💄 Покупай для себя со скидкой 30%❗ Получи в Подарок парфюм новинку🎁 В каталоге очень классное предложение по новому парфюму❗Купи Два и Третий получи в Подарок всего за 1 руб.!🌷🌷🌷 ИНТЕРЕСНО - ПИШИ WA: 89149754613 ПОМОГУ🌷#avon #avonработа #мамочкивдекрете #бизнесвинтернете #красота спасетмир #работавладивосток #работахабаровск #faberlik #oriflaim #marykay #maikap #работановосибирск
3 0
Живите ярко – используйте наши потрясающие тени для век. Чтобы ни стояло у вас на повестке дня, вы сможете создать идеальный образ дня, соответствующий времен и случаю. Технология Mary Kay Chromafusion™ Matrix. Устойчивость до 12 часов в любых ситуациях. Насыщенные матовые и мерцающие оттенки, специально подобранные ведущими визажистами. Попробуй, прежде чем купить! Бесплатные мастер-классы по уходу и макияжу. 8️⃣9️⃣6️⃣2️⃣9️⃣2️⃣6️⃣0️⃣0️⃣0️⃣9️⃣
8 1