[ INCOME FOR THE DAY] ✔️ The biggest hurdle is rejection. Any business you start, be ready for it. The difference between successful people and unsuccessful people is the successful people do all the things the unsuccessful people don't want to do. When 10 doors are slammed in your face, go to number 11 enthusiastically, with a smile on your face 😂 #IncomeForTheDay#SlowPunTakpe#JanjiTakStop#SampaiBilaMauCakap#BilaMauKerja#TakPanasKe#TakSuka#UnfollowJeSygg#YouHateMe#ThenWhyYouFollowMe#KoDahKenapa#TakMaluKe
19 0
Setiap manusia inginkan sebuah rumah yang cantik & selesa.Mungkin itu satu angan-angan yang dengan logik akalnya kita tidak boleh memiliki kecuali orang-orang kenamaan.Kalau kita bersembang dengan kawan-kawan kita ada yang gelak/kutuk ataupon ada yang bagi sokongan dengan matlamat kita.Jika kita tidak mula dari sekarang,sampai bila-bila kita tidak dapat merealisasikan rumah impian kita.Bagi saya,saya suka target sesuatu yang bukan dari kemampuan saya tapi saya berusaha untuk memilikinya.InsyaAllah 3 tahun lagi start tahun 2018 inilah saya berjuang untuk ubah kehidupan family. #Impianhidup#Takpanaske#Akuyangpakaikoyangpanas#Kodahkenapa#kingaliff#Aflifestyle#Ootd#Meanswear
20 1
Hidup ini menjadi sempit dan semakin sempit kerana kamu menjalani hidup ini untuk meraih perhatian manusia di sekeliling; bukannya Allah. #roadbacktoallah #storyofthenight #muhasabahdiri #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #kitabaikramaisayang #pitches #pastelcolors
8 1
“Harapan. Selalu ada. Sebaliknya Aku. Akulah yang seringkali lupa.” #storyofthenight #pitchflower #muhasabahdiri #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #kitabaikramaisayang #pitches #pastelcolors
11 0
Assalamualaikum 😉 . Sugar Gem Cookies in Ziplock Bag (Small) 50-500pcs = RM1.50/set 500-1000pcs = RM1.40/set . Whatsapp / Call 010 231 4140 019 269 2857 . . #cookies #doorgift #kenduri #kahwin #june3493 #event #lokalah #tempatan #kodahkenapa #vsco #etsy #madeinmalaysia #onlinebazaar #sayajual #panaske #aaisyahdhiarana #laraalana #yusufiskandar #xoxo55 #cantik77 #mhy29
14 0
"Kadang, kita terlalu berharap pada manusia melebihi harapnya pada Allah Bergantung pada manusia melebihi bergantungnya pada Allah. terlalu percaya pada manusia melebihi percayanya pada Allah. Kerna itu, mudah saja hati terluka meluka diluka. Mulut kata tawakaltu ‘alallah tapi adakah hati benar benar bertawakal pada Allah?" - gulagulagetah #storyofthenight #swan #muhasabahdiri #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #kitabaikramaisayang #pitches #pastelcolors
8 1
Couple Code : CB 813 PL 111 Colour : Pro Green , Black & Marigold Colour Material : 35% Cotton , 65% Polyster (CB 813) 60% Cotton , 40% Polyster (PL 111) Available Size : XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL (CB 813) XS , S , M , L , XL , 2XL , 3XL (PL 111) Price : RM 39 Whatsapp 016-5837182 #bajucouple #bajucouplemurah #bajucouplecantik #bajucouplemalaysia #bajucoupleonline #bajucoupleterbaru #bajucouplemoden #bajucoupletrendy #bajucouplemurahmalaysia #bajucoupleterkini#sayajual #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #bajulawa #murah #murahgila #murahgiler #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmurah #wakdoyok #neelofa #lofattah #fattahamin #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #selamatpagi
17 8
Styling rambut anda dengan pelbagai gaya. Bangkitkan penampilan anda dengan gaya rambut yang lebih trendy dan smart macam Wak. Pomade Wak Doyok ini memiliki fungsi yang sama dengan minyak rambut, sangat sesuai untuk rambut agar selalu terlihat rapi dan kemas. Hanya 3 calit pomade, anda boleh menggayakan style rambut anda. Keunggulan Pomade Wak Doyok, diantaranya : – Strong Hold – Waterbased – Mudah Dicuci – Efek Tahan Lama (Hingga 24 Jam) @legasiwakdoyokofficial #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa. Whatsapp sekarang http://www.wasap.my/+60138663994 http://www.wasap.my/+60138663994 http://www.wasap.my/+60138663994
4k 26
37 3
31 4
"How can you call it love when it hurt you so badly?“ “It was love because it was worth it. {Life will never be the same without you. Rest in peace} Message me if you need a listening ear" - anonymous #pitcher #eyeshadowpitch #redupanmata #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #kitabaikramaisayang #pitches #pastelcolors
6 1
9 2
Paperbag (16cm x 14cm x 11cm) & Sticker 50pcs - 500pcs = RM1.70/pc 500pcs - 1000pcs = RM1.50/pc . . Whatsapp / Call 010 231 4140 019 269 2857 . . #cookies #doorgift #zip#ziplock/a> #ziplock #packing #kahwin #malaywedding #event #lokalah #tempatan #kodahkenapa #vsco #etsy #madeinmalaysia #onlinebazaar #sayajual #panaske #aaisyahdhiarana #laraalana #yusufiskandar #xoxo55 #cantik77 #mhy29 #aug1817
22 3
Assalamualaikum. . Ziplock Bag (10cm x 15cm) & Sticker 200pcs - 500pcs = RM0.90/pc 500pcs - 1000pcs = RM0.85/pc . Whatsapp / Call 010 231 4140 019 269 2857 . . #cookies #doorgift #zip#ziplock/a> #ziplock #packing #kahwin #malaywedding #event #dec1217 #lokalah #tempatan #mhy29 #kodahkenapa #vsco #etsy #madeinmalaysia #marc5068 #sayajual #panaske #aaisyahdhiarana #laraalana #yusufiskandar #cantik77 #aug1817
32 1
✨ La Nuit Trésor - Lancôme ✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ▫️Produtos 100% Originais, importados dos EUA. ▫️Lacrados em suas embalagens autênticas. ▫️Compras pelo direct/ Whatsapp (045) 99122-2569. ▫️Enviamos para Todo o Brasil PAC ou Sedex. ▫️Formas de pagamento: Depósito, transferência, pagseguro. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Confiança e Credibilidade. 💙 #Bleerstore
128 9
Kenapa..?? Rambang Mata Ke Bro.. Hehe Buat Pilihan Yang Tepat.. Jangan Risau.. Kami Sentiasa Ada Bersama Anda.. Disinilah #lubokgayopahlawan Segalanya di #jaj#jajahankakibesi #budakhipster #style Hubungi Kami:- HTTP://WATSAP.MY/60173505838 ===================================== #takpanaske #akupakaikoygpanas #kodahkenapa #sayajual #syjualmurah #bazaarpaknil #men#mene #mensfashion #mensfashionpost #mensfashionreview #themansclub #men #ootd #bespoke #suitlife #dapper #johobaru #seremban #senawang #kualalumpur #malaysia #singapore #jajahankakibesi #negaraku #jiwapermotoran #KamiTakBesarTapiKamiAda #KamiBudakJalanan
28 0
sometimes I get so jealous of other people’s social skills.. they can talk to people?? look at all those people who like them.. untung lah korang, kak jann jenis xde keyakinan diri bila nak bersosial ni😌 #storyofthenight #pitcher #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #kitabaikramaisayang #pitches #pastelcolors
10 2
“Everyday you are growing more and more into the person you are meant to be, expanding infinitely to fill the life vessel that is your unique being. So if right now your overall sense of self is one of uncertainty, ambiguity, and vague confliction, worry not, for you are only just beginning to meet yourself.”- anonymous #storyofthenight #roses #kodahkenapa #akuyangpakaikauyangpanas #kitabaikramaisayang #pitches #pastelcolors
11 1
46 5
47 2
11 5
8 4
auchh !! Okeyyy yg ni sakit tau.. 😥😥😥 Sabar jelah Ehsan yee... Korang team mana, #TeamEhsan or #TeamAnith ? . Jangan lupa share , Request & support sepenuhnya lagu @nazmi_irfan #Kau#KauYangSatu . TQSooMuch 😘😘 #KauYangSatu https://youtu.be/Yw4GK9yuhfk @aishahazman8 @ashrafmuslim @fadlanhazim Credit : DFM2U
453 25