1 0
Gefällt es euch?/vi piace?✨ @lun@lun@lun@lun@lun@lunafarina @lunafarina @lunafarina @lunafarina @lunafarina @lunafarina ❤️❤️ #lunafarina#liebedich#idol
0 0
#q Hyuna or Sunmi? ♡ a: I love both~ . Artist: Hyuna Song: How's this . . . #Hyuna #Soloist #DancePractice #MV #dance #howsthis #Kpop #bias #Idol #Sunmi #Taeyeon #Taemin #Samuel
1 0
@fwikingsson gillar min bild där ja neeeeeuwg dåligt #idol
1 0
Met my idol last month. Still not over it
0 1
20180214 가온차트 뮤직어워즈 | . 워너원의 빛나는 행보에 한페이지로 길이 남을것 같은 이 날!👏👏👏 봐도봐도 뭔가 좀 울컥하게 되는 장면이랄까... . . #김재환 #워너원 #wannaone #메인보컬 #kimjaehwan #vocal #킹재환 #순얼방음 #멍뭉이 #워너블 #wannable #idol #kpop #가온차트 #강다니엘 #윤지성 #황민현 #박지훈 #옹성우 #박우진 #하성운 #라이관린 #이대휘 #배진영
8 0
YES IM CHANGKYUN DID THAT Y'ALL I'M SO PROUD OF MY BABY
1 1
[0220] 福岡遠征とってもとっても楽しかったです!!! . ライブもオフ会も、来て下さった方ありがとうございました🙇🏻💕 Re:LAYzのおとぴとしては最初で最後の福岡でしたが、またいつか会いに行きますね(●´ω`●) 東京は遠いけど会いに来てくれたら嬉しいなぁ…💭💘 . 福岡来てたくさん食べてるので運動増やさなきゃね!!!食べるの最高!!!! . かっこいいライブ写真、撮ってくれてありがとう☺️💖 . . . #夢白和音 #おとぴ #idol #アイドル #福岡 #福岡遠征 #live #ライブ #オフ会 #ありがとうございました #またね
1 0
18.02.2018 Zhang enshou weibo update Cp indo : Mau makan dengan saya? 😜 Tapi aku sudah selesai! 😄 Cr.YHBOYS_硕硕 #yhboys #zhangenshou #enshou #yhboysenshou #yhboysindonesia #boy #cute #little #idol #chinese
2 0
Happy birthday my queen 😍❤🎉🎉🎂👑 #riri #idol #queen #top #30 #birthdaycakesong #beauty #concert #live #slaying
6 0
😂😂😂 . . . أطلعوا على جديد متجر ميمو 🤓 : . @mem@mem@memoo.kr 🎐 @memoo.kr 🎓 @memoo.kr 🇰🇷 . عن طريق الرابط الي بالبايو 👆 ولاتنسون تستخدمون كود الخصم "dabdo0ub" 😚 🌸👌 مع إمكانيه التوصيل لكل دول العالم 🌏📦✈️ . . . . . #شكلي_بالكوري #kdrama  #drama #suga #kor#koreandrama #jimin #jin #jungkook #كيبوب  #rapmon #v #kpop #otaku #korea #bts #anime #bias #taehyung  #ban#bangtanboys #idol  #bangtan #كوريا #jhope #بانقتان #انمي #army #ارمي
57 4
18.02.2018 Zhang enshou weibo update Cp indo : Mau makan dengan saya? 😜 Tapi aku sudah selesai! 😄 Cr.YHBOYS_硕硕 #yhboys #zhangenshou #enshou #yhboysenshou #yhboysindonesia #boy #cute #little #idol #chinese
3 0
love u Loren👼❤️ - - - - - - hope u like this edit🌹 - - - - #loren #lorengray #edit #idol #angel #angelsquad #beauty #girl #love #ily #angelpom #happy #rose #galaxy
3 2
Tq adik Ain @gengpalingcomel 😘 Custom totebag gambar Fattah!! Siap ade custom nama kt bag ❤️❤️ Asyik bag printed kpop je, peminat fattah amin pon nak buat totebag jgk.. Ramai tanye ade pencilcase bts x? ade totebag bag bts x? BOLEH PRINT APA2 GAMBAR !! 🤩🤩🤩🤩🤩 BEST KAN PILIH JE APE2 GAMBAR YANG KORG SUKA, KITE PRINTKAN. Full color print throughout the bag. Full printed depan blkg tau. 1 design yang sama. Masih ade lg yang tanye totebag ni lukis ke tampal? Semua bag yg kite jual ni printed penuh mcm cetak fabric sendiri tau, mcm cetak corak kain baju kurung tu. Jadi xyh risau nk basuh ke nk gosok ke boleh sgt 😄 Totebag any pattern, any color, any design. Ready-design atau nk bg design/gambar sendiri. HARGA SAMA. No extra charge!! 👉🏻👉🏻 RM40💕💕 💕 . #totebagcustom#fattahamin #lokalah #designyourown #fattzura #oppa#saranghae#babyblue#love#cute#smile#idol#totebagmsia#totebagmalaysia#totebagcomel#totebagmsia #customtotebagmalaysia #xenthic ------------------------------------------------- PRODUCT INFO * Dimensions: 15"H x 15"W (inch) * Design akan di print depan dan belakang bag. * Takkan turun warna kalau dibasuh. * Fabric polyester yang tebal dan tahan lasak. Ada tambahan lining warna hitam kat dalam. * Full printed sublimation, dan dijahit : handmade
11 0
Jadi Husband yang baik yaa. Jaga mata pas kerja. Jaga perasaan yang dirumah♡. . *diguyur emak aer kulkas xD --- #山田涼介 #yamadaryosuke #Ryosukeyamada #heysayjump #idol #japan #jdrama #jdorama #dorama #japandrama #drama #momikeshitefuyu
0 0
Happy birthday, wherever you are❤️ #kurtcobain#idol#grunge
9 0
18.02.2018 Zhang enshou weibo update Cp indo : Mau makan dengan saya? 😜 Tapi aku sudah selesai! 😄 Cr.YHBOYS_硕硕 #yhboys #zhangenshou #enshou #yhboysenshou #yhboysindonesia #boy #cute #little #idol #chinese
4 0
Sucht euch eure Vorbilder ganz genau aus. Schlechte Vorbilder ziehen euch runter. Gute vermitteln euch Mut, Kraft und Motivation. Besucht mich doch am Blog und lest meinen neuen Artikel darüber, xo Angie #umgekrempelt #vorbild #idol #nat#nature #pictureoftheday #fotodestages #nature #thailand #photooftheday #selbstgefühl https://umgekrempelt.at/die-vergleichsfalle/
6 0
めっっっっっちゃ眠い ただ、勉強しなければいけない。かんばろう #乃木坂46#白石麻衣#まいやん#nogizaka46#shiraishimai#maiyan#idol#cute#model#beauty#アイドル#かわいい#モデル#美人#綺麗
7 0
“The clearest way into the ‘Universe’ is through a forest wilderness” #universe #unibong #pentagon #forest #lightstick #kpop #cube #idol
2 0
2 0
12 years back gift from you babi I love this😍😘 #krishna #radha #idol #favorite_one
2 0