#craftbeer #beijing #drinklocal #localbeer #legendbeer #instabeer #beerstagram #ipa #bar #精酿 #北京 #老牌 Drink tonight with the fresh legend beer bar! Great food and great craft beer 👍🏻
2 0
エチゴビール。 パッケージがダサくて可愛い。 スカジャンとコーデするとなお良し。? #ビール #beer #bier #乾杯 #エチゴビール #echigobeer #ipa #虎 #トラ #tiger #カレー #curry #印度の味
3 0
Nytappad batch med Rådanäs IPA! 🍻 Lika frisk och fräsch i smaken som på bilden. Kraftig humlekaraktär och tydliga inslag av citrusfrukt. Väldigt passande till både mastiga hamburgare eller varför inte en laxpudding. 😋🍔🐟 #hamburgare #laxpudding #matochdryck #ipa #rådanäsbryggeri #allatidersöl
0 0
I don't post my beer pictures often but today is a special day, craft from Cambodia for the first time and a good Australian IPA.. Happy New Beer/White IPA , Honey Bomb/Sesion IPA 🍻 Saluj mis amigos cervejeros 🍺 #Happynewbeer #IPA #craftBeer #palatesuperstar #cerveza #palaseca #kingdomofthailand🇹🇭 #thailife #cambodianbrew #cambodiancraft #cervejaartesanal #salud
4 1
Fancy a coffee or a beer? Why not both 😏 We have stocked our fridges with an awesome selection of specialty IPA’s and lagers ready for you here at Bean & Wheat! Come test them out and see what’s your flavour, this is just a few of the many we have to offer! Happy hump day ☀️🍻 #adamhandling #beanandwheat #artillerypassage #zerowaste #brewdog #IPA #hoppybeer #greattaste #london #londoncoffeeshops #alebeer #beer #foodies #londonfoodie
4 0
Collab. Buxton / Dugges "Ramberget" 7.2%. IPA. Pouring a deep, hazy gold with a thin to non-existent head. Aromas of funky grapefruits, dank hops and wet grasses. Tastes of yeasty pepper, melons and herbs. Some of the dankness from the aroma coming through. A few contradicting flavours in this one and so most certainly wasn't one of my favourite IPA's. Pretty average in my opinion. 5/10. Cheers!! 🍺🍻🍺🍻 #buxton #dugges #ramberget #ipa #beer #tastingnotes #pub #drink #alcohol #hops #bitter #craftnotcrap #beerreview #beerreviewer #beerporn #cra#craftbeernotcrapbeer #instabeer #craftbeer #craftbeerlover #craftbeerboy #beersnob #craftbeercommunity #craftbeerjunkie #craftbeergeek #beerblogger #ferment #camra #stayhoppy
6 0
I couldn’t decide which colour I liked best so I put the 3 together in one photo. @foghorn_brewhouse #ipa #beer #beeeeeer @amandabobbins @benji182182
3 0
Today I had a privilege to talk about my beer with one of the best chefs in Slovenia Janez Bratovž! 🍻 He loved our pale ale Nolan. 🙌Amazing experience 😊 #pivomister #pivosstilom #gratitude
18 1
Подоспела свежая поставочка от темных (и не только) дел мастеров из Голландии @molenbier. Сразу пять новых сортов пополнили наши запасы, причем все из них были специально сварены к Borefts Beer Festival 2017: ● Quad'17 BA - квадрюпель в бельгийском стиле с добавлением карамельного сиропа, выдержанный в бочках из-под белого десертного вина Sauternes из провинции Бордо, Франция; ● Horen, Zien & Zwijgen - имперский бананово-шоколадный портер; ● Jan & Charlotte - сухо охмеленный блэк вермонт айпиэй, сваренный с использованием овсяных и кукурузных хлопьев; ● Mean & Green - сэйзон с добавлением шпината и водной мяты для придания пиву особенного цвета и вкуса, которую по инструкции от пивоваров нужно три раза перевернуть, чтобы заработала зеленая магия; ● Geuren & Kleuren - айпиэй, сваренный с добавлением копченого чая Earl Gray. Также подвезли безусловные крепкие хиты пивоварни в стиле русский имперский стаут Hel & Verdoemenis (2017) и Rasputin (2017). ********** #maptaproom #untappd #beer #beerme #beerporn #beersnob #beernerd #beergeek #beerstagram #craftbeer #craftbeerporn #craftbeernotcrapbeer #nn #nizhnynovgorod #nino #nnov #nnov52rus #nntoday #нн #нижнийновгород #нижний #пиво #bar #beergasm #крафтовоепиво #instabeer #ipa #bottleshop #нино #beerlovers
9 0
READY STOK BRAND NEW IPHONE 7+ 128GB JETBLACK 9.xxx.xxx BISA DICICIL LOH yang ga mau beli cash dan minimal budget buat beli handphone jangan berkecil hati,ADA PROGRAM KREDIT DI SINI 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Yuk kepoin harganya ke wa/tlp 082187101809 #jualhandphone #jualhp #jualhpmurah #iph#iphone7red #iphonerededition #ip7red #jua#jualiphone7/a> #jualiphone7 #jualiphone7plusred #ratugadget #gadgetmurah #jualgadget #thisisapple #iphoneblackjet #iphone #appleaddicted #ipa#ipai #ipa
2 0
17 0
왜때문에 일렉트로마트와 이마트는 취급 맥주가 다른지... . . Fuller's IPA (UK) Ratebeer Overroll 62 ABV 5.3% / IBU 50 Barista Chocolate Quad (Belgium) Ratebeer Overroll N/A ABV 11% / IBU N/A #맥주스타그램 #술스타그램 #혼술 #핫도그 맛있다 #퇴근 엔 맥주한잔 #beer #beerstagram #bier #ipa #ビール #お酒
11 0
Sempre fatta in fusto, questa è la prima volta che #Mascarella28 viene messa in bottiglia! E' una IPA che nasce per il pub Lortica di via Mascarella a Bologna. Secondo noi una IPA bevibile, piacevole, aromatica, ricca e di grandissima bevibilità. Ma la cosa più bella di Mascarella 28 è che si tratta di una #birra che nasce dalla collaborazione e dall'amicizia tra due realtà 😀🍻 🍻 🍻 🍻 #bir#birrificiorurale #lortica #lorticabologna #amicizia #IPA#ipabeer #ruralisinasce #iosonoruraleetu #birraartigianale #birrificioartigianale #instabeer #instagood #beer #beergram #cra#craft #welovebeer #craftbeerlover #birrificio #craft #perfettaarmonia #dabereasecchiate
8 0
先行開栓のFar Yearst Nightcrawler😆 ノースイーストスタイルのIPA😋 モザイクホップを大量に使う事によるフルーティさとほのかな苦味が同居する秀逸な一杯😁 これはリピート間違いなし!! #faryeastbrewing #nightcrawler #northeastipa #newenglandipa #ipa #craftbeer #beer #啤酒 #beerstagram #beerporn #beergeeks #beerlover #instabeer #pumpcraftbeerbar #ikebukuro #先行開栓 #限定 #クラフトビール #クラフトビア #ビール #ビアスタグラム #飲酒タグラム #インスタビア #ビール野郎 #ビールインスタグラマー #ビールクズ #パンプクラフトビアバー
16 0
休日ビア。 思ってたより雨が降ってる。 で、いろいろ紹介してもらって呑みすぎたかな? 最初の日本酒はスルスルいける感じでヤバい。 次の梅酒はリンゴジュースか?って感じ。 とどめの濁り酒がヤバい好み💕 からのビールに戻ってのトゥオールはミカン系の香りと味。 まあ、特別に好きかと言われたらあれだな、、、😔 大好きな野沢菜をお土産でいたたき、、、からのパスタ。 頑張って作ってくれてありがとう。 ちょっぴり塩強めだったけど美味しかった。 からの志賀高原ポーター。 ミニサイズのガトーショコラを出していただきました、ありがたや。 全部美味しかった、ありがとう。 #ちょい呑みのつもりでした #志賀高原ビール#ipa #bahamut#純米大吟醸 #みぞれりんごのうめ酒 #濁り酒#菊姫 #toфl#citrusipa #志賀高原ポーター #野沢菜#野沢菜ってヤバいうまいよね #最強
4 0
Javali Californian American IPA Estilo: American IPA Cervejaria: Javali Beer ( @javali.beer ) Fabricação: 🇧🇷 Brasil % Álcool: 6,0% #jav#javalifornianamericanipa #javalibeer #javali #americanipa #ipa #americanindiapaleale #indiapaleale #cal#californianamericanipa #californian #cerveja #beer #bier #biere #cerveza #birra #brasil #voltaaomundodascervejas . . 🍺 Cervejas da marca já postadas 🍺: ✅Weiss ✅American Pale Ale ✅Californian American IPA .
12 0
Vai uma breja ai?? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Dogfish 90 Minute !! * A 90 minute foi primeira cerveja da dogfish head a passar pelo processo contínuo de lupulagem durante a fervura de 90 minutos, e também passar pelo dry-hopping. * Uma Imperial Ipa com 9% de abv muito bem elaborada, cítrica com presença do malte bem marcada e um amargor gostoso! * Recomendo! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉 Siga Nosso Instagram, ative as notificações e fique de olho nas novidades ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👍 Curta nossa página no facebook: www.facebook.com/vaiumabrejaai/ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Acesse www.vaiumabrejaai.com.br e da uma conferida nos nossos posts! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #culturacervejeira #breja #bee#bee#beeradvocate #craftbeer #vaiumabrejaai  #beer #craftbeerporn #beernerd #啤酒 #ビール #bebalocal #piwo #cerveja #birra #bebacerveja #beer #cerveza #øl #pivo #cervezaartesanal #beerporn #confraria27 #drinkresponsabillity #doubleipa #ipa #hops #imperialipa #90minute #dogfish #ipalovers
26 3
ВАУ! Только такие крутые эмоции Вы испытаете на нашем Гастрономическом ужине 😋 . 20 января мы приглашаем вас на 🔥ГАСТРОНОМИЧЕСКИЙ УЖИН🔥 отведать кулинарные творения🍢🥘🥗 от шеф-повара👩🏻‍🍳🍳 в сопровождении изысканных 🍷 и 🍺! . Попробуйте наши новинки первыми! Стоимость гастрономического ужина ВСЕГО 999₽ рублей. . По вопросам бронирования столиков звоните по телефону 📲 301-02-70 Или жмите кнопку «позвонить» в шапке профиля . 📍 Три Тонны, Социалистическая, 145 ☎️ 301-02-70 #three_tonns #частнаяпивоварня #brewery #craftbeer #IPA #Stout #APA
12 0
Repost von @__5_6_7_8__ - Post-shopping, pre-movie, afterwork sustenance. - ⛸➡️🛍➡️🍝🌿🍺➡️ 📽🎞 - #mealoftheday #nudeln #fresh #pasta #handgemacht #cologne #köln #beer #ipa #dinner #abendessen #datenight #foodstagram #foodporn #chorizo #fridaynight #eatingout #eatgood #eatstagram #dasfetteipa
15 0
Всем привет✌🏻😊магазин "АкадимияПива" на 📍Элеваторной вл10 (ранее магазин ЖивойВкус недавно переехавший из 7 континента)🚚🍻 Были симпатичные рекламные витрины👍👍👍 но пришлось снять из-за того что какието "добрые людишки" высылают фотки на портал г Москвы мол вот такая неправельная реклама!!! ВОТ ЧУЧЕЛО ОГОРОДНОЕ!!!😁 Но не страшно в ближайшее время мы организуем новую вывеску и опять будет на входе красиво и информативно!!! Всем удачи и хорошего настроения👍😊✌ #правильнаяреклама#всёравнорекламабудет#пивобирюлево#крафтовоепиво#пиворучнойработы#академияпива#craftbeer#craftbeerbiryulevo#ipa#apa#stout#porter#бирюлево#пивонавыходные#пшеничноепиво#нашепиво#пивонакаждыйдень#светлыйлагер#пшеничныйлагер#однатонна#бакунин#saldensbrewery#jawsbrewery#bakuninbrewery#afbrew#stammbeer#hopheadbrewery#craft
7 0
❄ Вот и закончились 😭 новогодние праздники...🎄а значит теперь все с нетерпением 🤗 начинаем ждать лета🌈 И поможет нам в этом легкий эль с лемонграссом🌱 ☝уже на кране @pivcult ___________________________________________ 🌅СИАМСКИЙ РАССВЕТ от HITCHCOCK BREW, lemongrass pale ale Легкий и питкий с азиатскими нотками имбиря 🍠 и лемонграсса 🌱, которые отлично дополнили аромат тропических фруктов 🍍 хмелей Eureka и Citra ABV: 5,5 | OG: 13,5 | IBU: 20 #bee#bee#beercult/a> #beercult #pivcult #пивкульт #пивнаякультура #hit#hitchcock #hitchcock #сиамскийрассвет #lemongrasspaleale #ipa #apa #paleale #craftbeer #beer #russiancraftbeer #российскийкрафт #крафт #крафтовоепиво #зеленоград #zelenograd #москва #moscow
11 1
Been a while since I've posted, but here's a cracker from NZ. Hippity Dippity from @garageproject, Brett fermented IPA. Does exactly as you'd expect, especially from these guys. Brett character adds to the fruit forward hops, aswell as bringing along with that good ol Brett character. Also great view of Franz-josef glacier to help it go down. #nz #garageproject #brettanomyces #ipa
3 0
I must say, Dragoon has become my second favorite brewery out here so far. All around a super solid brewery and their standard IPA is on point. Hoppy, dank and not very overwhelming on the citrus side. Definitely pleasing any time (: #dragoon #dragoonbrewing #dragoonipa #ipa #allthehops #delicious #tucsonbreweries #pleasantsurprise #girlswhocraft #craftbeer #craftsnob #beersnob
6 0
Пополнение импорта 💥 На кран встал MORT SUBITE witte lambic 💥 Lambic (Ламбик) – очень необычное пиво. В отличие от других видов пива при его производстве не используются пивные дрожжи. При варке используется смесь ячменного солода (60%) и непророщенных зерен пшеницы (40%) 🍺 #cra#cra#craftovo #craftbeer #craft #beer #ipa #apa #lambicbeer #lager #stout #pilsner #bar #butovo #buninskayaalley #крафтр #крафтовоепиво #пиво #крафт #бар #спортивныетрансляции #бутово #адмираларуднева20 #бунинскаяаллея
12 0
****
11 1
A Wednesday night tradition. And this @hawkersbeer west coast #ipa is tasting phenomenal!!! As good as anything I’ve had for this style 👍👍 #craftbeer #pizza #datenight
13 1
Civil Society Brewing #oatipa
26 1
Soon, To the Moon & Back, a DIPA so intense that is not to be consumed alone as there is a danger of an emotional outburst, thus stand by with a hug or a kiss! Beer art by Tadija Janicic.
46 1
Bottle of Hoppy Christmas from my advent calendar last year a 7.2% Indian Pale Ale #ipa #hoppychristmas #bre#brewdogntcalendar #brewdog #christmasbeer
2 0
うげっっ。のどいてぇ。カラカラ過ぎて朝4時に起きる。やべー。風邪か?昨日ふんふん調子よく歌ってたせいか?こんな時に飯田さんのとこのホットゆず梅酒があれば。。と思いながらIPAを飲む。 #宅飲み #ビール #ビール女子 #風邪気味 #のどいたい #朝4時 #起床 #カラカラすぎて #ビビった #こんな時に #ホットゆず梅酒 #買わなかったことを後悔 #おとなしく #ipa #アメリカ #gilgameshbrewing #缶 #可愛い #これで元気になれる #やっぱり #ビールが好きなんだ
21 0
G was one happy camper at one of Berlin's many local breweries 😄 🍻
40 1
Vamos con el primer #unbox de la semana una cervecera para mi hasta estos dias dssconocida a pesar de tenerla por #mad#madrid es una mezcla de arte y cerveza ¿o de cerveza y arte? Es la cervecera @tentarte_1873 , lo ire descubriendo poco a poco demomento las botellas son para coleccionar con unas ilustraciones preciosas de autores como Pep Carrió, Fernando Beller, Joaquin Viña, Pedro Grifol, Adolfo P.Suarez y Jose Luis Santalla. Una maravilla de ilustraciones gracias a Tentarte "cerveza y arte" por la gran oportunidad que supone esto para mi. #beer #beers #birra #cerveza #cervecerocasero #cervezartesana #hom#homebrewer> #homebrewer #brewer #artesanal #lupulo #hop #ipa #craftbeer #che#cheers #madrid #beerspain #beermad #f4f #alcaladehenares #craftalcala #brewery #cheers #localbeer #microbrewery #beersofinstagram #instabeer #atreyubeers #mistercervecero
14 0
Science itu bikin penasaran Ayo siapa yang dulu pas sekolah suka sama pelajaran science ato IPA? Kira-kira apa ya yang buat ayah bunda suka banget bahkan sampe falling in love sama science? Ya... Benar krna science itu bikin penasaran, bikin kita kepo, contohnya nanti setelah ditetesi larutan jadi apa ya, mengapa bisa begitu ya..ada apa di situ ya.. Nah bikin semakin penasaran kan? Ayah bunda ja jadi penasaran, bagaimana klo seandainya kita juga ngajak buah hati kita untuk percobaan tentang science juga, wah pasti mereka tambah happy dan tambah pinter plus kreatif juga terus jadi makin seru deh quality time sama kesayangan.. Nah biar percobaannya tambah seru plus tambah bervariasi, jangan ketinggalan buku Confidence In Science (CIS) nya ya.. By: Ika Yuli L Bpteam More info WA 08568297150 Atau klik link bio langsung ya😘😘😘 #CIS #confidenceinscience #bukuanak #bukupengetahuan #ensiklopediaanak #bukuanaksd #bukuanaktk #ipa #bukukeren #bukubagus #anakpintar #goldenage #BPteams
3 0
Science itu bikin penasaran Ayo siapa yang dulu pas sekolah suka sama pelajaran science ato IPA? Kira-kira apa ya yang buat ayah bunda suka banget bahkan sampe falling in love sama science? Ya... Benar krna science itu bikin penasaran, bikin kita kepo, contohnya nanti setelah ditetesi larutan jadi apa ya, mengapa bisa begitu ya..ada apa di situ ya.. Nah bikin semakin penasaran kan? Ayah bunda ja jadi penasaran, bagaimana klo seandainya kita juga ngajak buah hati kita untuk percobaan tentang science juga, wah pasti mereka tambah happy dan tambah pinter plus kreatif juga terus jadi makin seru deh quality time sama kesayangan.. Nah biar percobaannya tambah seru plus tambah bervariasi, jangan ketinggalan buku Confidence In Science (CIS) nya ya.. By: Ika Yuli L Bpteam More info WA 08568297150 Atau klik link bio langsung ya😘😘😘 #CIS #confidenceinscience #bukuanak #bukupengetahuan #ensiklopediaanak #bukuanaksd #bukuanaktk #ipa #bukukeren #bukubagus #anakpintar #goldenage #BPteams
3 0
Science itu bikin penasaran Ayo siapa yang dulu pas sekolah suka sama pelajaran science ato IPA? Kira-kira apa ya yang buat ayah bunda suka banget bahkan sampe falling in love sama science? Ya... Benar krna science itu bikin penasaran, bikin kita kepo, contohnya nanti setelah ditetesi larutan jadi apa ya, mengapa bisa begitu ya..ada apa di situ ya.. Nah bikin semakin penasaran kan? Ayah bunda ja jadi penasaran, bagaimana klo seandainya kita juga ngajak buah hati kita untuk percobaan tentang science juga, wah pasti mereka tambah happy dan tambah pinter plus kreatif juga terus jadi makin seru deh quality time sama kesayangan.. Nah biar percobaannya tambah seru plus tambah bervariasi, jangan ketinggalan buku Confidence In Science (CIS) nya ya.. By: Ika Yuli L Bpteam More info WA 08568297150 Atau klik link bio langsung ya😘😘😘 #CIS #confidenceinscience #bukuanak #bukupengetahuan #ensiklopediaanak #bukuanaksd #bukuanaktk #ipa #bukukeren #bukubagus #anakpintar #goldenage #BPteams
3 0
Science itu bikin penasaran Ayo siapa yang dulu pas sekolah suka sama pelajaran science ato IPA? Kira-kira apa ya yang buat ayah bunda suka banget bahkan sampe falling in love sama science? Ya... Benar krna science itu bikin penasaran, bikin kita kepo, contohnya nanti setelah ditetesi larutan jadi apa ya, mengapa bisa begitu ya..ada apa di situ ya.. Nah bikin semakin penasaran kan? Ayah bunda ja jadi penasaran, bagaimana klo seandainya kita juga ngajak buah hati kita untuk percobaan tentang science juga, wah pasti mereka tambah happy dan tambah pinter plus kreatif juga terus jadi makin seru deh quality time sama kesayangan.. Nah biar percobaannya tambah seru plus tambah bervariasi, jangan ketinggalan buku Confidence In Science (CIS) nya ya.. By: Ika Yuli L Bpteam More info WA 08568297150 Atau klik link bio langsung ya😘😘😘 #CIS #confidenceinscience #bukuanak #bukupengetahuan #ensiklopediaanak #bukuanaksd #bukuanaktk #ipa #bukukeren #bukubagus #anakpintar #goldenage #BPteams
3 0
Science itu bikin penasaran Ayo siapa yang dulu pas sekolah suka sama pelajaran science ato IPA? Kira-kira apa ya yang buat ayah bunda suka banget bahkan sampe falling in love sama science? Ya... Benar krna science itu bikin penasaran, bikin kita kepo, contohnya nanti setelah ditetesi larutan jadi apa ya, mengapa bisa begitu ya..ada apa di situ ya.. Nah bikin semakin penasaran kan? Ayah bunda ja jadi penasaran, bagaimana klo seandainya kita juga ngajak buah hati kita untuk percobaan tentang science juga, wah pasti mereka tambah happy dan tambah pinter plus kreatif juga terus jadi makin seru deh quality time sama kesayangan.. Nah biar percobaannya tambah seru plus tambah bervariasi, jangan ketinggalan buku Confidence In Science (CIS) nya ya.. By: Ika Yuli L Bpteam More info WA 08568297150 Atau klik link bio langsung ya😘😘😘 #CIS #confidenceinscience #bukuanak #bukupengetahuan #ensiklopediaanak #bukuanaksd #bukuanaktk #ipa #bukukeren #bukubagus #anakpintar #goldenage #BPteams
3 0
Science itu bikin penasaran Ayo siapa yang dulu pas sekolah suka sama pelajaran science ato IPA? Kira-kira apa ya yang buat ayah bunda suka banget bahkan sampe falling in love sama science? Ya... Benar krna science itu bikin penasaran, bikin kita kepo, contohnya nanti setelah ditetesi larutan jadi apa ya, mengapa bisa begitu ya..ada apa di situ ya.. Nah bikin semakin penasaran kan? Ayah bunda ja jadi penasaran, bagaimana klo seandainya kita juga ngajak buah hati kita untuk percobaan tentang science juga, wah pasti mereka tambah happy dan tambah pinter plus kreatif juga terus jadi makin seru deh quality time sama kesayangan.. Nah biar percobaannya tambah seru plus tambah bervariasi, jangan ketinggalan buku Confidence In Science (CIS) nya ya.. By: Ika Yuli L Bpteam More info WA 08568297150 Atau klik link bio langsung ya😘😘😘 #CIS #confidenceinscience #bukuanak #bukupengetahuan #ensiklopediaanak #bukuanaksd #bukuanaktk #ipa #bukukeren #bukubagus #anakpintar #goldenage #BPteams
4 0
Carnaval chegando e que tal curtir tomando um chopp gelado? #lindenbierfloripa #cervenaartesanal #ipa #putz
1 0
Another IPA by @brewdogofficial a ruthless Indian pale ale at 7.2%.Bit of a kick on it too #ipa #jackhammer #brewdog #ruthlessipa
1 0
A golden bodied pale ale at 4.5% with alot of flavour for a sub 5% beer! I got some citrus and lots of tropicals (lychee!!) The flavours are strong in the mouth but leave quite quickly, the same with the medium level bitterness. Makes for a really drinkable beer! The brand seems really cool, like the Brewdog of the east. Education in craft beer! . . . #thebirbear #beer #craftbeer #bee#beerlover> #beerfan #beertime #beerlover #beerstagram #beertasting #beertography #beerblogger #mal#maltandhops #IPA #lager #malt #hops #singapore #singaporeanbeer #singaporecraftbeer #gweilo #gweilobeer #paleale #indiapaleale #indianpaleale
11 0
Kebohongan Sains Modern? Bumi Mengelilingi Matahari ?! - uh, bisa aja nih 'Ra' ga puas di 'SUNday', pengen aja jadi PUSAT perhatian. - " .... Dia menundukkan matahari dan bulan; masing-masing beredar menurut waktu yang telah ditentukan. -" Q.S.13:2 - "dan Dia telah menundukkan matahari dan bulan bagimu yang terus-menerus beredar (dalam orbitnya); dan telah menundukkan malam dan siang bagimu." Q.S.14:33 - "dan Dialah yang telah menciptakan malam dan siang, matahari dan bulan. Masing-masing beredar pada garis edarnya." Q.S.21:33 - "Tidakkah engkau memperhatikan, bahwa Allah memasukkan malam ke dalam siang dan memasukkan siang ke dalam malam dan Dia menundukkan matahari dan bulan, masing-masing beredar sampai kepada waktu yang ditentukan. Sungguh, Allah Mahateliti terhadap apa yang kamu kerjakan." Q.S.31:29 - "Dia memasukkan malam ke dalam siang dan memasukkan siang ke dalam malam dan menundukkan matahari dan bulan, masing-masing beredar menurut waktu yang ditentukan." Q.S.35:13 - "dan matahari berjalan di tempat peredarannya. Demikianlah ketetapan (Allah) Yang Mahaperkasa, Maha Mengetahui." Q.S.36:38 - "Tidaklah mungkin bagi matahari mengejar bulan dan malam pun tidak dapat mendahului siang. Masing-masing beredar pada garis edarnya." Q.S.36:40 - "Dia menciptakan langit dan bumi dengan (tujuan) yang benar; Dia memasukkan malam atas siang dan memasukkan siang atas malam dan menundukkan matahari dan bulan, masing-masing berjalan menurut waktu yang ditentukan. Ingatlah! Dialah Yang Mahamulia, Maha Pengampun." Q.S.39:5 - "Matahari dan bulan beredar menurut perhitungan," Q.S.55:5 - Jadi matahari diam dan menjadi pusat? atau beredar-berjalan?! come on, .. - - - - - - - .. #tafakur #tadabbur #tadabburalam #globeearth #flatearth #ge #fe #earth #bumi #bumibulat #bumibola #bumidatar #earthrealm #quran #alquran #saint #astronomi #astronomy #bulan #bintang #matahari #quranrecitation #tatasurya #sistemtatasurya #ipa #alam #alamsemesta #islam
8 1
요즘 젤 꽂힌거 #ipa #bigwave #치맥
4 1
Come and drink some Harry & Marv, it's our fave #Harry&Marv #TinyRebel #CraftBeer #Rogerstone #IPA
8 0
This Canadian Heritage Moment is brought to you by Knox Mountain in Kelowna B.C 💞 🔴👕 If you want t-shirts or hoodie , please check the link in our bio (profile)➡ @beer.drinking 🎁 Perfect gift for your family members and friends Thank you ! 💟💟💟 * Via: @steamwhistlebrewing #beer #craftbeer #beerporn #beerstagram #beerlover #beergeek #ipa #beerme #drinklocal #instabeer #beertasting #beeroclock #beergeeks #beercraft #beerbar #beercan #craftnotcrap #beerpong #beerrun #craftbeerporn #cheers #beergasm
42 0
Spontaneous dinner on a night of a glorious house cleaning rampage #beercheesecorndip #homemade #homebrew #IPA #eatwelllivewell #okayitssuperunhealthy #illbike100kmtomorrow #promise
3 0
Figueroa Mountain Brewing Co - Hoppy Poppy IPA (6.5% ABV 65 IBUs) So this is a fairly new beer, and so I wasn't sure what to expect from it (which is kind of cool because I have no explanations at all and can go into it with a completely clean pallet) This is a light bodied, west coast style IPA, but it does have a slight hint of floral on the nose and to the after taste. Its not bad, but it just doesn't knock my socks off. 🍻 #beerrun #buelltonbrew #ipa #figueroamountain #hoppypoppy #aleslagersandstoutsohmy #hopbomb #brewstraveler #hoppyhour #takeoffyourpints #goeswellwithpizza
2 0