Dahsyattt nabung 350rb dapat Bonus 3.8jt😮😮🔥🔥, ikuti sistem lalu naik posisi Team Agency plus double elite Siapa yg mau?? Hubungi saya di 08551312999 Peluang bisnis cukup dengan Menabung Investasi untuk diri sendiri dan mengajak teman menabung maka Anda mendapatkan Bonus bulanan Jutaan hingga Ratusan juta per bulan. . . Legalitas OJK Anak perusahaan Salim Group #investasi #uang #explore #3in#3inetwork> #centralasiaraya #exploreindonesia #lowker #menabung #piknik #salimgroup #tabungan #bisnis #impian #reksadana #kayaraya #wisata #jutawan #fre#freetrip #sukses #jobsdb #indotravellers #freelance #traveller #backpacker #freetrip #bisnisonline #income #networking #lowongankerja #tabungancerdas #3inetwork Anda pasti bisa, Kami siap membantu Anda. Informasi 08551312999
1 1
5 billion star accommodation. 🏕
6 1
Bangkit dan terus berjuang demi hidup yg kita inginkan... Pantang menyerah terus melangkah.. Jadikan pengalaman d masa lalu pelajaran buat melangkah ke depan.. Fight for your life... . . . . . 📷 : @angryantaro ______________________________ #pejalantoraja #bac#backpackerti #backpacker #backpackerindonesia #toraja #toraja_id #visittoraja #visitsulsel #traveller #beranihitamtraveller #torajaindah #patrickpaduli #travellerindonesia
5 0
Welcome to the Space to our beautiful guest Ms Naomi & Ms Tamara from Netherland 🇱🇺️ , thank you for spending time for few days with us in the Space, we gonna miss you. Wish to see you again. tot ziens wees voorzichtig 🤗 #Spacecaphotel #spacecap #spacecapsule #traveller #tourism #hostel #hotel #backpacker #capsulehotel #kotakinabalu #sabah #warisansquare #bestdestination #privatebed #backpackersintheworld #netharlands #welcome #beautiful
3 0
ウユニの街! 列車の墓場に行ってきました。 こちらもけんさん写真♩ @k_photo004 @kenken_009 ぜひウユニにいる旅人さんは行ってください✨列車に描かれた絵を見てるだけでも楽しいですよ♩ #bolivia #uyuni #art #wallart #列車の墓場 #けんさん写真 #backpacker #女子3人旅 #wouldtrip #wouldtravel #世界一周
2 0
TERIMA KASIH PUAN.SAKINAH PESYARAH DARI @uniszaedumy terengganu Private trip selama 2Hari 1mlm PAKEJ TOUR&USS TRANPORT HYUNDAI STAREX, pickup di airport Changi singapore 😊 - - - - JOM KE SINGAPORE ‼️ __________________________________________ Kali ini tak perlu nak hop-on-hop-off berkejaran di CIQ untuk cop passport. Just sit back and relax sahaja di dalam kereta, drive thru sahaja untuk cop passport. Recommended untuk famili yang ada anak kecil. - Guest akan dibawa ke Singapore menaiki kereta bersama pemandu juga guide ke beberapa tempat menarik. Antaranya • • ---------------------- SPECIAL PRIVATE TRIP ---------------------- ⛱Merlion ⛱Garden by the bay ⛱Marina bay sand ⛱Arab Street ⛱Masjid sultan ⛱Rest zam zam ⛱Malay heritage . ⛱Sentosa island. ⛱Palawan beach . ⛱Uss singapore . ⛱Light water show (special) . JOM BOOKING SEKARANG . ‼️wasap terus ‼️. . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 0145498591 . Atau DM je😊 ============================== 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 #cutibajet #hochiminh #pulauperhentian #travel #travelmalaysia #travelasia #langkawi #kakitravel #pulauredang #singapure #pulautioman #backpacker #backpackermalaysia #kotakinabalu #uitm #uitmpretty #jogja #utm #upm #upmm #upsi #usm #bandung #hat#hatyai #hatyai #krabi #singapuredaytrip #jomkesingapure #ricotravel #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
3 0
12 hours, more than 150km, amazing views and more! Loving Bali #bali #indonesia #travel #traveling #landscape #views #temple #backpacker
5 0
TERIMA KASIH PUAN.SAKINAH PESYARAH DARI @uniszaedumy terengganu Private trip selama 2Hari 1mlm PAKEJ TOUR&USS TRANPORT HYUNDAI STAREX, pickup di airport Changi singapore 😊 - - - - JOM KE SINGAPORE ‼️ __________________________________________ Kali ini tak perlu nak hop-on-hop-off berkejaran di CIQ untuk cop passport. Just sit back and relax sahaja di dalam kereta, drive thru sahaja untuk cop passport. Recommended untuk famili yang ada anak kecil. - Guest akan dibawa ke Singapore menaiki kereta bersama pemandu juga guide ke beberapa tempat menarik. Antaranya • • ---------------------- SPECIAL PRIVATE TRIP ---------------------- ⛱Merlion ⛱Garden by the bay ⛱Marina bay sand ⛱Arab Street ⛱Masjid sultan ⛱Rest zam zam ⛱Malay heritage . ⛱Sentosa island. ⛱Palawan beach . ⛱Uss singapore . ⛱Light water show (special) . JOM BOOKING SEKARANG . ‼️wasap terus ‼️. . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 0145498591 . Atau DM je😊 ============================== 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 #cutibajet #hochiminh #pulauperhentian #travel #travelmalaysia #travelasia #langkawi #kakitravel #pulauredang #singapure #pulautioman #backpacker #backpackermalaysia #kotakinabalu #uitm #uitmpretty #jogja #utm #upm #upmm #upsi #usm #bandung #hat#hatyai #hatyai #krabi #singapuredaytrip #jomkesingapure #ricotravel #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
2 0
#강릉역 강릉역에 가보니 올림픽이 실감이 나네요. 외쿡인들도 많고 보안검색도 하고. 배낭에 장비들이 많아 KTX 못타나 했는데 다행이 무사통과. 강릉에서 서울역까지 2시간 KTX 넘 좋아요. 정말 편하게 왔네요. #gangneung #gangneungstation #ktx #pyeongchang2018 #onthetrail #trekker #hiker #backpacker #backpackersnoah #yololife #2018평창동계올림픽 #속초트레킹 #트레킹 #하이킹 #해파랑길 #트레커 #하이커 #백패커 #백패킹 #비피엘 #피엘라벤 #운동하자 #아웃도어라이프 #백패커스노아 #욜로라이프 #백패커버미
34 0
Day One of travelling ! One more plane before Australia!! Passing the time by watching a Japanese news station talk about local cats and the difficulty of taking the perfect cat photo😂 #cats #japan #backpacker #adventure
5 1
Ready di MDPL Outdoor Shop Jaket RAB nimbus.. Size S M XXL men... New and Original Tanpa Hangtag... Syntetic Down Insulated Weight 455 gram... Cocok Buat Jadi Mid Layer maupun Outer Layer... The Nimbus Jacket is a quick drying, featherless synthetic insulated jacket, using Cirrus™ insulation by 3M, designed as a technical all-rounder perfect for climbing and winter walking. Cirrus™ is a new, breakthrough insulation which combines almost all the key benefits of natural down and synthetic fillings, whilst avoiding their limitations. Minat WA/LINE 085693692852/D6C0CECD Lokasi Toko di Jalan Sukabakti 3 No.40 Curug Tangerang ( Belakang SMK Yupentek 2/5) #BelibarangoutdoordiMDPLaja #gea#gear #jej#jejakpendaki #pen#pen#pendakieng #pendakihijabers #pendakitangerang #pendaki #pendakijakarta #pendakiindonesia #jejakpetualang #outdoorshop #outdoorindonesia #outdoorgear #gear #pec#pecintaalam #map#mapala #hik#hiking #indonesiamountain #mytripmyadventure #backpacker #backpackerdunia #pendakiganteng #pendakicantik #petualangcantik #adventure #jejakpendaki #mapala #pejalankaki #penikmatalam #penikmatketinggian #hiking #pecintaalam #instagunung #gunung #alam #mountnesia
3 0
I just loving the street art when it represent the history and traditions 😍 ⛰ . . The #magic around the #city 😍 . . #Wanderlust #Paisajesperu #Peru #visitperu #discoverperu #Experienceperu #Art #ArtPhotography #Pain #EverydayPeru #TravelGirl #StreetArt #Traditions #Colors #TravelAlone #igerspuno #igersperu #ctperu #Landscape #traveling #photo #TravelPhotography #Photography #Roadtrip #Backpacker #Clouds #History #Outdoor
17 1
The Full Moon Party is a must while you're visiting Thailand 🇹🇭 We have spots open for our April 22-May 5 Thai Island Hopper ($1150 for 14 days). You could be on your way to Thailand for spring break 😍DM us for more details! 🌎✈️🎒🌴 . . #adv#adventureel #adventure #adventures #backpacker #backpacking #travel #traveler #traveling #travelphotography #travelgram #traveltheworld #wanderlust #exp#explore #trip #vac#vac#vaca #onelife #live #explore #explorer #goals #vacation #vaca #seetheworld #travelgoals #fullmoonparty #thailand #kohphangan #inspo #travelinspo #globetrotter #worldtraveler
17 0
KOPI LIWA . . . ngopi di rumah panggung mendapatkan sensasi yg beda, nikmatnya terasa lebih, apalagi ngopi nya ramean, beban kerjaan pun terasa hilang seketika hehe... ini sajian kopi khas @lam@lamban_sekura ... ini kopi terakhir buatan kaka Liza yg saya dan teman nikmati sore itu [Rabu 14/2]. Semoga beliau Husnul Khotimah, mamak wayak dan keluarga diberi ketabahan dan kekuatan iman serta ikhlas menerima cobaan ini, aminnnn . . . @goenant @mmaruf05 @imengputrakoto @lamban_sekura . . . #lambansekura #kopi #lam#lampungbarat #pesonalampungbarat #liwa #pariwisata_lampungbarat #pariwisatalampungbarat #bumisekalabekhak #instagram #wisatalampung #wisatalampungbarat #blogger #traveller #instanusantara #backpacker #pesonaindonesia #lampung #wonderfulindonesia #liwart_pemotretliwa #TheOriginOfLampung
9 2
昨夜の宿。#backpacker #hostel
2 0
CA to CO road trip ❄️⛄️ Six states and +3,000mi. Starting off the US pics with the last state crossing 🤗 ••••••• I had NEVER been to Colorado before yet everyone always tells me just how much I would absolutely love it. Finally crossed the border and stayed a night, only to see my little car couldn’t survive the snowy road conditions 😣 had to turn around (without skiing...) and head back to sunnier weather in AZ. Obviously part of me was heartbroken but that’s the beauty of traveling- adjusting and responding to conditions and making the best of it from there ☺️ if anything, now I’m even more excited to finally make it back one day (.... in a more adequate car next time bahaha). So now, let the US photos begin ✌🏼 ••••••• Currently in Mexico. I’ll be here stuffing my face with tacos, avocado, and mango for the next week 😘
6 3
TERIMA KASIH PUAN.SAKINAH PESYARAH DARI @uniszaedumy terengganu Private trip selama 2Hari 1mlm PAKEJ TOUR&USS TRANPORT HYUNDAI STAREX, pickup di airport Changi singapore 😊 - - - - JOM KE SINGAPORE ‼️ __________________________________________ Kali ini tak perlu nak hop-on-hop-off berkejaran di CIQ untuk cop passport. Just sit back and relax sahaja di dalam kereta, drive thru sahaja untuk cop passport. Recommended untuk famili yang ada anak kecil. - Guest akan dibawa ke Singapore menaiki kereta bersama pemandu juga guide ke beberapa tempat menarik. Antaranya • • ---------------------- SPECIAL PRIVATE TRIP ---------------------- ⛱Merlion ⛱Garden by the bay ⛱Marina bay sand ⛱Arab Street ⛱Masjid sultan ⛱Rest zam zam ⛱Malay heritage . ⛱Sentosa island. ⛱Palawan beach . ⛱Uss singapore . ⛱Light water show (special) . JOM BOOKING SEKARANG . ‼️wasap terus ‼️. . 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 0145498591 . Atau DM je😊 ============================== 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 #cutibajet #hochiminh #pulauperhentian #travel #travelmalaysia #travelasia #langkawi #kakitravel #pulauredang #singapure #pulautioman #backpacker #backpackermalaysia #kotakinabalu #uitm #uitmpretty #jogja #utm #upm #upmm #upsi #usm #bandung #hat#hatyai #hatyai #krabi #singapuredaytrip #jomkesingapure #ricotravel #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays
7 0
IDR 300K/PAX Amazing day trip to nusa penida with us Start from sanur Bali harbour 08:00 am ___________________ Include * Ticket fastboat return / Sanur To Nusapenida * Lunch * Mineral water * All ticket entry * Private car to nusa penida ___________________ 1TOUR BROKEN BEACH 2TOUR ANGEL BILLABONG 3TOUR KELINGKING BEACH 4TOUR POHON CINTA 5TOUR CRISTAL BAY BEACH ___________________ Harga untuk domestic 2 ORANG IDR 550.000/ORANG 3 ORANG IDR 450.000/ORANG 4 ORANG IDR 400.000/ORANG 5 ORANG IDR 350.000/ORANG 6 ORANG IDR 300.000/ORANG ___________________ PRICE FOR OVERSEAS 2 PAX IDR 700.000/PAX 3 PAX IDR 600.000/PAX 4 PAX IDR 550.000/PAX 5 PAX IDR 500.000/PAX ___________________ finish from nusa penida harbour 16:40 pm -------- More Info & Booking ✔️ Phone / WhatsApp +6285737649812 ✔️ Www.nusapenidatraveling.com Pollow @nusapenidatraveling -------- Amazing Package ◾️ One Day Trip / Half Day ◾️ 1 Day 1 Night ◾️ 2 Day 1 Night ◾️ 3 Day 2 Night ◾️ Day Trip, Tour & Snorkeling ◾️ Day Trip, Special Snorkeling -------- Let's travel to nusa penida We will show you our paradise -------- #explore #pariwisata #bali #jogjaistimewa #nusapenida #tra#travelasia #explorebali #lembongan #exploresemarang #pesonaindonesia #nusapenidaisland #visitindonesia #wonderfulindonesia #travel #bac#backpacker #backpacker #photography #exploresingapore #exploregunung #explorejakarta #exploreindonesia #explorejogja #explorebandung #exploresolo #exploremalang
4 0
IDR 300K/PAX Amazing day trip to nusa penida with us Start from sanur Bali harbour 08:00 am ___________________ Include * Ticket fastboat return / Sanur To Nusapenida * Lunch * Mineral water * All ticket entry * Private car to nusa penida ___________________ 1TOUR BROKEN BEACH 2TOUR ANGEL BILLABONG 3TOUR KELINGKING BEACH 4TOUR POHON CINTA 5TOUR CRISTAL BAY BEACH ___________________ Harga untuk domestic 2 ORANG IDR 550.000/ORANG 3 ORANG IDR 450.000/ORANG 4 ORANG IDR 400.000/ORANG 5 ORANG IDR 350.000/ORANG 6 ORANG IDR 300.000/ORANG ___________________ PRICE FOR OVERSEAS 2 PAX IDR 700.000/PAX 3 PAX IDR 600.000/PAX 4 PAX IDR 550.000/PAX 5 PAX IDR 500.000/PAX ___________________ finish from nusa penida harbour 16:40 pm -------- More Info & Booking ✔️ Phone / WhatsApp +6285737649812 ✔️ Www.nusapenidatraveling.com Pollow @nusapenidatraveling -------- Amazing Package ◾️ One Day Trip / Half Day ◾️ 1 Day 1 Night ◾️ 2 Day 1 Night ◾️ 3 Day 2 Night ◾️ Day Trip, Tour & Snorkeling ◾️ Day Trip, Special Snorkeling -------- Let's travel to nusa penida We will show you our paradise -------- #explore #pariwisata #bali #jogjaistimewa #nusapenida #tra#travelasia #explorebali #lembongan #exploresemarang #pesonaindonesia #nusapenidaisland #visitindonesia #wonderfulindonesia #travel #bac#backpacker #backpacker #photography #exploresingapore #exploregunung #explorejakarta #exploreindonesia #explorejogja #explorebandung #exploresolo #exploremalang
10 0
•● Menahun bukan karena Menahan Tapi Karna hadirnya nyaman ●• . DANAU ASAM ~ SUOH. at one of lost paradise in West Lampung. . #pasangtripotidupintimer #suoh #suohlampungbarat #lampungbarat #lampunggeh #pes#pesonalampungt #pesonalampung #pesonaindonesia #pariwisatalampungbarat #bumiskalabghak #traveller #instanusantara #backpacker #wonderfulindonesia #jelajahlampung #jelajahlampungyuk #liwart_pemotretliwa #free_dayphotography
6 1
IDR 300K/PAX Amazing day trip to nusa penida with us Start from sanur Bali harbour 08:00 am ___________________ Include * Ticket fastboat return / Sanur To Nusapenida * Lunch * Mineral water * All ticket entry * Private car to nusa penida ___________________ 1TOUR BROKEN BEACH 2TOUR ANGEL BILLABONG 3TOUR KELINGKING BEACH 4TOUR POHON CINTA 5TOUR CRISTAL BAY BEACH ___________________ Harga untuk domestic 2 ORANG IDR 550.000/ORANG 3 ORANG IDR 450.000/ORANG 4 ORANG IDR 400.000/ORANG 5 ORANG IDR 350.000/ORANG 6 ORANG IDR 300.000/ORANG ___________________ PRICE FOR OVERSEAS 2 PAX IDR 700.000/PAX 3 PAX IDR 600.000/PAX 4 PAX IDR 550.000/PAX 5 PAX IDR 500.000/PAX ___________________ finish from nusa penida harbour 16:40 pm -------- More Info & Booking ✔️ Phone / WhatsApp +6285737649812 ✔️ Www.nusapenidatraveling.com Pollow @nusapenidatraveling -------- Amazing Package ◾️ One Day Trip / Half Day ◾️ 1 Day 1 Night ◾️ 2 Day 1 Night ◾️ 3 Day 2 Night ◾️ Day Trip, Tour & Snorkeling ◾️ Day Trip, Special Snorkeling -------- Let's travel to nusa penida We will show you our paradise -------- #explore #pariwisata #bali #jogjaistimewa #nusapenida #tra#travelasia #explorebali #lembongan #exploresemarang #pesonaindonesia #nusapenidaisland #visitindonesia #wonderfulindonesia #travel #bac#backpacker #backpacker #photography #exploresingapore #exploregunung #explorejakarta #exploreindonesia #explorejogja #explorebandung #exploresolo #exploremalang
10 0
📷🌿 Dreams don't wake unless you do #siemreap #cambodia #SHroamtheplanet
40 7
特に感動しないウユニ塩湖の編集なしの現状(^^;)でも、ツアー自体は日本人多いからめっちゃ楽しいー 自然体で後ろ姿撮るの好きかも〜 あと、集合写真はドライバー次第。カメラのセンスが必要(^^;)明日のツアーも知り合いだらけだから楽しくなりそう! #旅#旅々スミマセン #バックパッカー #ひとり旅 #一人旅 #世界一周 #世界一周中 #世界放浪 #世界周遊 #世界旅行 #世界の料理 #世界メシ #世界の絶景 #世界の風景 #旅 #旅ごはん #旅ログ #旅日記 #旅写真 #旅行好きな人と繋がりたい #旅好きな人と繋がりたい#aroundtheworld #backpacker #travel #worldtraveler #journey #photography
11 0
Holiday time Oron : sher, kalo liburan kayak gini enaknya hangout Osher : boleh juga tuh ron, enaknya kemana ya? Oron : gimana kalo backpackeran ke luar jawa? Osher : kemarin kamu udah janji liburan aku yang nentuin, aku pengennya survival gitu Oron : mmm gimana kalo kita nglakuin 2-2nya tapi dalam satu daerah biar low budget. Liburan dibuat santai aja lah Osher : ide bagus tuh, always happy pokoknya, ookay mau kemana kita? Oron : gatau, baru ngajakin doang 😅 Osher : yaudah kita packing dulu aja, sambil jalan 😅 Dan merekapun pada akhirnya liburan di daerah pegunungan sambil muncak #oc #ori#originalacter #ocs #original #digitalart #holiday #funday #thursday #morning #survival #bac#backpacker #backpacking #backpack #men #boy #kid
5 1
When you drop certain things and certain people and move on with your life, you will begin to notice yourself flourishing and little things being in sync daily. It is the universe letting you know you made the right choice. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #iamoutofoffice #tra#travela> #chooseph #philippines #cagayan #palauiisland #itsmorefuninthephilippines #travel #instatravel #asianboy #gopro #tourism #wheninmanila #vacation #wan#wander #adventure #instavacation #bestphoto #igersmanila #traveldeeper #backpacker #beach #bucketlist #traveller #travelgoals #travelphoto #nature #wander #goprophotography #backpacking
22 0
Ada yg bilang kalau ke Baduy itu dilarang dan perlu izin khusus. Ada lagi yang bilang orang Baduy itu kaku. Hm.. buktiin yuk dengan mengikuti trip @pos@pos@pos@postualang tiap minggunya ke Baduy, Banten-Jawa Barat. Kalian bisa langsung tau kehidupan suku Baduy itu gimana sebenernya. • Open Trip To Baduy 24-25 Februari 2018. Rp 250.000/org • Buat kalian yang mau dapet kesempatan FREE TRIP ke Baduy bisa loh. Caranya bawa 10 temen kamu untuk trip ke Baduy bersama @postualang dan kamu otomatis mendapatkan kesempatan itu. Oh iya, 1 orang bisa gabung di trip ini. • INCLUDE : 1. Tiket KA Tanah Abang - Rangkas Bitung (PP) 2. Transportasi Rangkas - Ciboleger (PP) 3. Homestay di Gajeboh 4. Makan 3x 5. FREE Makan Duren 6. Tiket masuk 7. SIMAKSI 8. P3K • Dengan ikut trip @postualang kamu sudah berpartisipasi 12k/org dalam program "Jumat Sedekah Nasi Bungkus" untuk sodara kita, Kaum Dhuafa. Selain itu, kamu akan dapet temen baru sekaligus pengalaman baru yang bisa kamu share ke orang lain. Yuk, segera rencanakan liburan dan momenmu sekarang juga bersama @postualang , partner your trip for a moment. #triptobaduy #tripmurah #tripseru #tripbanten #baduy #baduydalam #baduyluar #explorebanten #visitbanten #postualang #holiday #traveling #backpacker #paketmurah
23 1
Nature walks.
11 2
struggle to get up from the hammock is REAL. come on, just look at this view! Wonderful day ahead, hoomans! ☀️
13 2
Just bought some fruits from the market 😍💚🍉🍌🍍 ° ° Gerade eben vom Markt zurück gekommen und diese wundervollen Früchte mitgebracht 😍💚 Ein paar 🍎 und 🍐 haben wir auch noch 😊 Startet gut in den Donnerstag! ° ° #tugaround
15 1
🌲🌳🌴
13 3
Trip di jalur pendakian terpanjang se jawa y kawan... Tak setinggi Gn.Semeru dan tak Se extrem Gn.Raung.. Tag temen kamu yang ingin trip kesini y..bersama kami @tirtaketeng026 @fahmi_3194 @fahrizal91197 @omah_gunung @dahliaws @msoeparnojr @bima_cikal_lastianto @sat_tegal @adityaarif_s #opentrip #opentripmurah #opentriphemat #opentrip2018 #instapendaki #instagood #instatravel #instagunung #backpacker #malaysia #singapura #indonesia
38 1